Zapolski maalille, ketjuihin muutoksia

Jokerit kohtaa Pietarin-turnauksen toisessa ottelussaan Severstal Tsherepovetsin. Ryan Zapolski palaa helsinkiläisten tolppien väliin ja ketjuihin on tehty merkittäviä muutoksia.

Jokerit avasi turnauksen torstaina 0-4-tappiolla Avangard Omskia vastaan. Peli jätti paljon parannettavaa ja sitä helsinkiläiset lähtevät hakemaan perjantain kamppailuun, joka pyörähtää käyntiin jo klo 11.00.

Zapolski huilasi vielä eilen, mutta on nyt torjuntavuorossa. Terveinä sivuun jäävät Viktor Lööv, Tomi Mäki, Mika Niemi ja Marko Anttila. Heidän paikkansa ottavat Nico Nurmikanta, Henri Ikonen, Joona Monto ja Erik Embrich. Täydessä pelikunnossa eivät vielä ole maalivahti Janis Kalnins, puolustajat Jesper Jensen, Mike Lundin ja Eetu Torpström sekä hyökkääjä Antti Pihlström.

Päivän vastustaja Severstal avasi turnauksensa niin ikään eilen kaatamalla Sotshin luvuin 4-2. Monivuotisen parhaan pistemiehensä ja kapteeninsa Dmitri Kagarlitskin Dynamo Moskovaan menettänyt joukkue lähtee kauteen uudenlaisesta tilanteesta, mutta on saanut jalkeille kilpailukykyisen ryhmän.

Viime kaudella Severstal eteni pudotuspeleihin ja sama on luonnollisesti tavoitteena myös nyt. Ulkomaalaisvahvistukset Carter Ashton ja Zach Boychuk sekä maalivahti Dominik Furch ovat tärkeässä roolissa. Venäläisosasto on tasainen ja kamppailuvahva rykelmä, josta päävalmentaja Aleksandr Guljavtsev on saanut revittyä paljon irti. Severstal on todella hankala vastustaja mille tahansa joukkueelle.

Jokerit ja Severstal kohtasivat viime kaudella runkosarjassa kahdesti ja Jokerit voitti tasaiset pelit luvuin 3-1 ja 3-2.

Suoraa lähetystä kamppailusta voit seurata SKA Pietarin YouTube-kanavan kautta.

Jokereiden kokoonpano:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen
21 Brian O’Neill – 37 John Norman – 6 Jesse Joensuu
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 81 Joona Monto – 54 Erik Embrich

53 Nico Nurmikanta – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
3 Karl Stollery – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin