Yleisöluistelua hallilla maanantaina ja keskiviikkona

Hiihtoloman kunniaksi Hartwall Arenalla on mahdollisuus yleisöluisteluun tällä viikolla maanantaina (18.2.) ja keskiviikkona (20.2.) ennen Jokereiden KHL-otteluita. Hallille voi jäädä pelin jälkeen syömään ja odottelemaan ottelun alkua.

Hiihtoloman kunniaksi Jokerit tarjoaa ottelulipun ostaneille ilmaisen yleisöluistelun Hartwall Arenalla ma 18.2. ja ke 20.2. klo 13:30-15:30. Jäillä voi bongata Jokereiden Otto-maskotin, ja hallille kannattaa jäädä luistelun jälkeen syömään sekä nauttimaan tunnelmasta ennen illan peliä. Luistimet voi jättää ottelun ajaksi pääsisäänkäynnin narikkaan.

Sisäänkäynti yleisöluisteluun tapahtuu pääovista, josta käynti alas kaukalotasolle. Varusteiden vaihto tapahtuu pukukopissa numero 5. Luistelun jälkeen Restel ja Pizza Hut palvelevat klo 16.00 alkaen alakatsomon pääaulassa.

Lastenliput (7-16v) viikon kaikkiin kotiotteluihin vain 5 euroa! Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä hyvässä seurassa – koko perheellä!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019