Yksittäisliput

KHL-kauden 2019-20 irtolipunmyynti on käynnissä. Liput myy Ticketmaster.

Yksittäisliput

Ticketmasterin sivuille pääset tästä.

Ottelut alkavat arkisin klo 18.30, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00.

Jokerien kotiottelut pelataan Hartwall Arenassa. Otteluita mahtuu seuraamaan 13 392 henkeä. Kaikki tuolit ovat pehmustettuja ja seisomapaikkoja ei ole.

Jokerit hyökkää 1. ja 3. erässä fanikatsomon (103-104) puoleiseen päätyyn. Jokereiden fanikatsomo Eteläpääty käsittää katsomonosat 102-105.

Invakatsomo sijaitsee 113 ja 114 katsomoiden tasanteilla. Sisäänkäynti halliin pääovista.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin