Yksilö keskiössä – Jokerit ja VIIMA Hockey laajamittaiseen yhteistyöhön

Jokerit ja yksilöiden laadukkaaseen valmennukseen keskittyvä VIIMA Hockey ovat solmineet laajamittaisen yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on taata helsinkiläisseuran junioreille entistä paremmat edellytykset saavuttaa potentiaalinsa.

VIIMAn tehtävänä on auttaa Jokereiden pelaajia yksilöllisessä valmennuksessa sekä lajitaitojen kehittämisessä kokonaisuutena yhteistyössä seuravalmentajien ja -johdon kanssa. VIIMA tarjoaa palvelujaan Jokereiden U20-U12 ikäryhmiin kuuluville pelaajille ja valmennus keskittyy kesän sekä kausien välisille omatoimisille jaksoille. 

-Pelaajien halu hankkia yksilövalmennusta on lisääntynyt viime vuosina ja erityisesti covid-aika on kasvattanut tätä tarvetta. Haluamme Jokereissa olla edelläkävijöitä tälläkin saralla ja yhdistää vahvan seurakulttuurin, osaavat joukkuevalmentajat sekä yksityiskohtaisen yksilövalmennuksen kustannustehokkaasti, kertoo Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

-Tältä pohjalta olemme lähteneet rakentamaan strategista kumppanuutta VIIMAn kanssa. Heiltä löytyy erittäin vahva osaaminen yksilövalmennukseen sekä yhteistyökyky joukkueiden valmentajien kanssa. Saamme tällä tavoin laadukkaan seuran sisäisen harjoittelun tueksi sopivan lisän omatoimijaksoille, Vuorinen jatkaa.

VIIMA tarjoaa Jokereille viimeisimmän valmennustiedon maailman huipulta. Yhteistyössä VIIMA ja Jokerit suunnittelevat ja toteuttavat jokaisen pelaajan fysiikka- ja taitovalmennuksen omatoimijaksolle yksilöllisesti.

-Pelaajien kehittymisessä arjen laadukas ja systemaattinen työ ovat kaiken keskiössä. Olemme viime vuosina panostaneet joukkuevalmennuksen lisäksi paljon seuran sisäiseen henkilökohtaiseen valmennukseen muun muassa luisteluvalmentajan myötä, kertoo Jokereiden valmennuspäällikkö Olli-Pekka Yrjänheikki.

-Haluamme taata pelaajillemme turvallista ja tarkoituksenmukaista yksilöharjoittelua myös omatoimisille jaksoille. Yhteistyö VIIMAn kanssa on upea asia Jokereille ja tehostaa toimintaamme entisestään, Yrjänheikki jatkaa.

-On hienoa nähdä, että Jokereiden organisaatio haluaa pysyä mukana maailmanlaajuisessa muutoksessa ja kilpailussa. Yhdessä pystymme tarjoamaan seuran pelaajille parhaat mahdolliset väylät päästä henkilökohtaisiin tavoitteisiinsa, kertoo Viima-konseptin perustaja Mikko Saarni. 

-Tiivis ja avoin kommunikaatio Viiman ja Jokereiden valmentajien välillä tarjoaa pelaajille täysin uudenlaisen mahdollisuuden saada yksilöllistä valmennusta oman seuran sisältä. Tämä nyt toteutuva malli on ennen kaikkea pelaajien etu, ja se on tämän yhteistyön päätavoite, Saarni päättää.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021