Yhdeksän jokeripelaajaa nimettiin olympialaisiin

Peräti yhdeksän jokeripelaajaa on saanut kutsun maansa olympiajoukkueeseen. Pekingin kisoissa nähdään näin ollen runsas edustus helsinkiläisseurasta.

Viimeisin mukaan valittu pelaaja oli Alex Grant, kun Kanada julkaisi oman ryhmänsä tiistaina. Jokereiden puolustajista kisoihin on nimetty hänen lisäkseen Petteri Lindbohm, Niklas Friman ja David Sklenicka. Hyökkääjistä kutsun saivat Marko Anttila, Hannes Björninen, Iiro Pakarinen, Brian O'Neill ja Nicklas Jensen.

Jokerit onnittelee kaikkia pelaajiaan valinnasta ja toivottaa menestystä kisoihin!

KHL:n sarjatauolle pudotuspelipaikalta lähteneistä joukkueista ainoastaan TsSKA Moskovan riveistä on olympialaisiin nimetty enemmän pelaajia (10). Jokerit ja SKA Pietari ovat yhdeksällä pelaajalla listalla jaetulla toisella sijalla. Seuraavina tulevista idän jättiläisistä Ak Bars Kazanista ja Avangard Omskista turnauksessa nähdään kuusi pelaajaa kummastakin ryhmästä.

Olympialaiset alkavat Kiinassa 4. helmikuuta. Miesten jääkiekkoturnaus pyörähtää käyntiin 9.2. ja loppuottelu on ohjelmassa 20.2. Pekingissä. Leijonat pelaa samassa alkulohkossa Ruotsin, Slovakian ja Latvian kanssa.