Vivus.fi ja Jokerit yhteistyöhön – ottelutapahtumiin uutta sisältöä

Jokerit ja Vivus.fi ovat solmineet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on tehdä katsojalle ottelutapahtumasta aiempaa viihteellisempi ja monipuolisempi kokemus. Uusi sisältökonsepti on nähtävillä jo ensimmäisessä pelissä ja sitä kehitetään monipuolisemmaksi koko kauden ajan.

Suunnitteilla on organisoida pelien yhteyteen kauden aikana esimerkiksi musiikkikeikkoja, järjestää pelaajatapaamisia ja luoda promootiopisteitä, joissa katsojat voivat tutustua jääkiekkovälineisiin. 

4finance Finlandin tiedotuspäällikkö Erika Virtanen kertoo yhteistyön tähtäävän siihen, että katsojalla on syytä tulla paikalle jo selvästi ennen pelin alkua ja viihtyä hallissa päätössummerin kajahduksen jälkeenkin.

-Yhteistyö tuo halleihin aivan erilaista meininkiä, kuin mitä Suomessa on totuttu näkemään. Tavoitteena on tarjota katsojalle yhden tapahtuman sijaan kolme eri show’ta: ensin esitunnelmoinnit, sitten itse ottelu ja vielä jälkilöylyt sen päätteeksi , Erika Virtanen kertoo.

Rohkeus ja kansainvälisyys kiinnostavat

Jokereiden historiallinen KHL-kausi käynnistyy 4.9.2014 Hartwall Arenalla. Avausottelussa Jokerit kohtaa kotihallissaan valkovenäläisen Dinamo Minskin. 

-Vaatii rutkasti rohkeutta lähteä ensimmäisenä suomalaisena joukkueena pelaamaan KHL:ään, ja me haluamme olla mukana tässä ainutlaatuisessa projektissa.  Meistä on todella hienoa, että suomalainen urheiluseura näyttää mallia, miten kansainväliset huippujoukkueet haastetaan, Virtanen summaa yhteistyön taustoja.

Vivus.fi tulee jatkossa näkymään ottelutapahtumien lisäksi Jokereiden koti- ja vieraspeliasuissa. Yhteistyökumppanuus kansainvälisen urheilujoukkueen kanssa on luontevaa Vivukselle, josta tuli uuden sopimuksen myötä yksi Jokereiden pääyhteistyökumppaneista. 

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019