Vitjazilla kohtalonpelit – Regin palaa kokoonpanoon

Peter Regin palaa Jokereiden kokoonpanoon maanantain kotiottelussa Vitjaz Podolskia vastaan. Samuel Jukuri on tolppien välissä vastustajalle tuiki tärkeässä pelissä.

Regin on ollut sivussa reilun kuukauden, sillä hän loukkaantui 19. tammikuuta pelatussa Barys-pelissä. Tänään hän pelaa samassa ketjussa Julius Junttila ja maanmiehensä Nicklas Jensenin kanssa.

Jukuri taas pelasi jokeripaidassa viimeksi 9. helmikuuta kotiottelussa Severstalia vastaan. Viime viikolla hän oli Kiekko-Vantaan riveissä Mestiksessä. Torstaina hän torjui nollapelin Kooveetä vastaan.

Myös puolustukseen Jokerit tekee kaksi muutosta, kun Niklas Friman ja Jonathan Pudas palaavat kokoonpanoon.

Jokereille ottelu on kolmanneksi viimeinen runkosarjassa. Sijoitus on tällä hetkellä viides läntisessä konferenssissa. Dinamo Minsk on kahden ja Severstal kolmen pisteen päässä kuudentena ja seitsemäntenä. Lopulliset sijoitukset ja playoff-parit ratkeavat siis tällä viikolla ja pudotuspelit pyörähtävät käyntiin ensi viikon tiistaina.

Vitjaz pelaa maanantaina ja tiistaina Helsingissä isoista pisteistä, sillä joukkue on lännessä yhdeksäntenä kolmen pisteen päässä playoff-viivasta ja Spartak Moskovasta. Vitjaz pelaa tällä viikolla neljä ottelua ja kohtaa viimeisessä kamppailussa juuri Spartakin.

Jokerit ja Vitjaz kohtasivat alkukaudesta kahdesti Podolskissa ja molemmissa peleissä kotijoukkue oli niukasti parempi. Ensimmäisessä lukemat olivat 2-1 ja toisessa jatkoajan jälkeen 4-3.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata VSport Jääkiekko -kanavalta ja Viaplay-palvelusta.

Jokereiden kokoonpano:

48 Henri Ikonen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
13 Julius Junttila – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
33 Markus Hännikäinen – 80 Saku Mäenalanen – 72 Aleksi Halme
19 Veli-Matti Savinainen (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 36 Jakub Krejčík
3 Niklas Friman – 64 Jonathan Pudas

35 Samuel Jukuri (98 Janis Kalnins)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021