Usein kysyttyä

Omalla autolla
Hartwall Arenan parkkihallissa on 1421 autopaikkaa. Sinne ajetaan Veturitien liittymien kautta. Parkkilipun voi ostaa paikan päältä (10€, vain käteinen) tai netistä etukäteen täältä. Parkkilippujen tapahtumanumero R-kioskeille on 103141.

Lisäksi Messukeskuksen parkkipaikalla on erikseen sovittaessa 1800 autopaikkaa. Busseille suositellaan Messukeskuksen parkkipaikkaa. Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Hartwall Arenalta ei löydy pankkiautomaattia.

Parkkihinta on 10€ / auto
Lisätietoa parkkipalveluista Hartwall Arenan sivuilla tai numerosta 020 419 4148.

Julkisella liikenteellä
Hartwall Arenalle pääsee kätevästi kaikilla paikallis- sekä kaikilla kaukoliikenteen junilla. Junat pysähtyvät Pasilassa ja sieltä on enää pikkumatka kävellä Arenalle. Opastettu reitti Arenalle lähtee laiturin 5 pohjoispäästä jalankulkutunnelin kohdalta.

Ratikalla nro 7 pääsee Poliisitalolle tai Messukeskukseen ja sieltä kestää kävellä Arenalle hetki.

Ratikalla nro 9 pääsee myös Messukeskukseen.

Bussilinja 22 ja 23 ajaa Ylen Isolle Pajalle ja sieltä on pieni kävelymatka Arenalle. Pasilan asemalle pääsee bussilinjoilla 23, 58, 59 ja 69. Tarkista kaikkien linjojen aikataulut HKL:n sivuilta.

Erikoisruokavaliot on hyvä ilmoittaa ennakkoon.
Tiedustelut ja tilaukset: Restel Tapahtumaravintolat myyntipalvelu, ravintolat.hartwallarena@restel.fi tai puh. 020 419 4101

Mörköluolan asiakkailla tulee olemaan liput katsomoon 111.

Istumakartta

Näin löydät perille

Hartwall Arena
Areenankuja 1, FIN-00240 Helsinki