Viimeinen koitos ennen taukoa – tässä kokoonpano

Jokerit lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan tänään Severstal Tsherepovetsia vastaan. Janis Kalnins on torjuntavuorossa.

Läntisen konferenssin kolmantena jatkava Jokerit on ensimmäistä kertaa tällä kaudella hävinnyt kolme ottelua peräjälkeen. Vahva alkukausi on kuitenkin pitänyt helsinkiläiset kärjen tuntumassa, sillä voitto tänään nostaisi Jokerit kahden pisteen päähän SKA Pietarista, joka on lännessä toisena.

Vieraskiertueen viikko sitten keskiviikkona Jekaterinburgissa tolppien välissä aloittanut Kalnins saa tänään kahden ottelun tauon jälkeen torjuntavuoron. Ryan Zapolski torjui kahdessa edellisessä kamppailussa Magnitogorskissa ja Moskovassa.

Ketjuihin Jokerit tekee pieniä muutoksia, mutta miehet ovat hyökkäyksessä ja puolustuksessa samat kuin sunnuntaina. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Karl Stollery, Antti Pihlström, Nicklas Jensen, Peter Regin ja Eemeli Räsänen. Pelikiellossa vielä tässä ja seuraavassa ottelussa on Alex Grant.

Tämän illan vastustaja Severstal on lännessä 11:ntenä. Joukkue pelasi viimeksi torstaina, jolloin se hävisi Torpedolle 2-7 vieraskaukalossa. Severstal on hävinnyt kolme edellistä kamppailuaan Jokereille Tallinnassa, Dinamo Riialle ja Torpedolle. Tämän illan peliin ryhmä pääsee levänneenä ja varmasti sisuntuneena kotiyleisönsä eteen.

Tallinnassa Jokerit kukisti Severstalin 3-2 Nicklas Jensenin viimeisen minuutin osumalla. Joukkueet kohtaavat runkosarjassa yhteensä neljään otteeseen ja vieläpä tiiviissä tahdissa, sillä tämän illan jälkeen Helsingissä pelataan heti tauon jälkeen 14.11. ja viimeinen koitos on edessä joulukuussa Tsherepovetsissa.

Illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa ja suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta. Jokerikannattajien virallinen vieraspelikatsomo on O’Learys Manskulla, Sellossa ja Isossa Omenassa. Lue lisää täältä.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka
84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
50 Viktor Lööv – 53 Nico Nurmikanta
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Severstalin kokoonpano:

29 Aleksandr Bumagin – 15 Juri Trubatshjov – 39 Maksim Rybin
12 Jevgeni Grigorenko – 80 Jevgeni Korotkov – 19 Oleg Jashin
96 Sergei Lapin – 86 Mihail Junkov – 89 Igor Geraskin
74 Sergei Monahov – 24 Ruslan Karlin – 18 Ivan Zahartshuk
28 Daniil Vovtshenko

52 Ivan Lekomotsev – 22 Konstantin Kornejev
44 Arturs Kulda – 82 Denis Kuljash
2 Vadim Kudako – 47 Stanislav Kalashnikov
55 Aleksandr Makarov

38 Dominik Furch (33 Sergei Magarilov)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019