Viikko päätökseen kotikaukalossa – tässä sunnuntain kokoonpano

Jokerit ja Dinamo Riika iskevät yhteen sunnuntaina klo 16.00 alkavassa ottelussa Hartwall Arenassa. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun tekee Jordan Schroeder, mutta muuten jatketaan samoilla kuin torstaina.

Jokereiden viikko alko tiistaina Pietarissa 0-2-tappiolla SKA:lle ja jatkui torstaina niukalla 4-5-jatkoaikatappiolla sarjakärki Metallurg Magnitogorskia vastaan. Jokerit johti jälkimmäistä peliä toisessa erässä jo 3-0, muttei onnistunut jäädyttämään tilannetta. Tänään sunnuntaina punakeltaisilla on iso näytönpaikka kotiyleisön edessä ennen pitkää vieraskiertuetta.

Schroeder oli torstaina sivussa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi, mutta palaa joukkueen onneksi nopeasti riviin. Julius Junttila ja Alex Grant olivat lauantaina mukana joukkueharjoituksissa ja saattavat näin olla pelikykyisiä ensi viikolla.

Sunnuntain vastustaja Dinamo Riika hävisi perjantaina vieraskaukalossa Severstal Tsherepovetsille 0-2. Myös latvialaisjoukkueella on helsinkiläisten tavoin alla kaksi tappiota. Kahdeksasta viime ottelustaan Dinamo on voittanut neljä ja raapinut kymmenen pistettä, joka on hyvä suoritus. Päävalmentajana toiminut Sergei Zubov kuitenkin jätti tehtävänsä ennen perjantain ottelua ja tällä hetkellä pestiä hoitaa valmennustiimissä jo aiemmin työskennellyt Valerijs Kulibaba.

Jokereiden ja Dinamon edellisestä KHL-kohtaamisesta on vierähtänyt jo yli vuosi. Helsinkiläiset voittivat Hartwall Arenassa lukemin 4-1 lokakuussa 2020. Myös viime kauden ensimmäinen kohtaaminen Riiassa päättyi punakeltaisille luvuin 3-1. Kaikkiaan joukkueet ovat ottaneet KHL:ssä yhteen 25 kertaa. Voitot ovat Jokereiden eduksi 18-7.

Sunnuntain ottelu alkaa klo 16.00. Matsiin voimassa erikoistarjous: 4 lippua 40 eurolla. Edun hyödynnät Ticketmasterin verkkosivuilla.

Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 77 Teemu Turunen
48 Henri Ikonen – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)