Videovalmentaja Hietaniemi jatkaa uusiin haasteisiin

Jokereissa kaudesta 2017-18 lähtien videovalmentajana työskennellyt Janne Hietaniemi suuntaa uusien haasteiden pariin. Nuorelle valmentajalle Jokerit on ollut tärkeä seura jo juniorivuosista lähtien.

Hietaniemi hoiti videovalmentajan tehtävää KHL-joukkueessa kolmen kauden ajan ja kehitti omaa osaamistaan samalla kunnianhimoisesti. Keväällä 2018 Hietaniemi siirtyi myös Leijonien videovalmentajaksi ja saavutti nuoren uransa toistaiseksi kirkkaimman kruunun viime keväänä, kun Leijonat juhli MM-kultaa Bratislavassa.

Jokerit on Hietaniemelle erityisen tärkeä seura, jota hän edusti jo pelaajana juniorivuosinaan sekä valmentajana B-nuorissa ennen hyppyä KHL-joukkueeseen.

-On ollut mahtavaa valmentaa kolme viime vuotta omassa kasvattajaseurassa Euroopan kovimmassa sarjassa. Nyt on kuitenkin omalta osaltani aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Tahdon kiittää koko joukkuetta ja jokaista sen parissa työskennellyttä henkilöä tästä ajasta ja toivottaa menestystä seuraavaan kauteen. Kiitokset myös faneille, jotka ovat olleet joukkueen tukena joka hetkessä, Hietaniemi kiittelee.

Jokerit kiittää Hietsua tärkeästä panoksesta joukkueen kehityksessä ja toivottaa menestystä tuleviin haasteisiin!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020