Vapaa-aika palapelin kimpussa - "Tehdään niin kuin Pihlström käskee"

Jesse Joensuu keräsi kahden edellisen vuoden tapaan Vierumäen-leirillä ryhmän kokoamaan vapaa-ajalla palapeliä. Tällä kertaa tiimi koostui pääosin maailmanmestareista. Eikä ihan kaikkia kelpuutettu mukaan.

Leiri alkoi maanantaina ja heti ensimmäisen treenin jälkeen alkoi tapahtua, kun Joensuu ja kumppanit käärivät hihansa. Tiistaina iltapäivällä tilanne alkoi näyttää lupaavalta ja myöhään illalla ensimmäinen palapeli oli saatu valmiiksi. Joensuu, Antti Pihlström ja Marko Anttila olivat tehneet palapelejä leirillä aiempinakin vuosina. Nyt tiimiin otettiin mukaan myös Veli-Matti Savinainen, Mikko Lehtonen ja Teemu Eronen. Tekijöitä riitti ja valmista tuli.

Joensuu, Pihlström ja Anttila olivat leirillä kämppäkavereita Mika Niemen kanssa. Hän ei kuitenkaan palapelin kokoamiseen lähtenyt. Tai häntä ei mukaan päästetty. Videolta selviää, miten tarina eteni.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin