Vanhimpien ikäluokkien valmennustiimit kaudelle 2020-21 nimetty

Valmennustiimit A-, B- ja C-nuorten joukkueisiin sekä B-nuorten yhteistyöjoukkueeseen Jokerit-Viikingit kaudelle 2020-21 on nimetty.

Jokerit taistelee menestyksestä myös tällä kaudella loppuun asti kaikissa ikäluokissa. A-nuoret ovat SM-sarjassa tällä hetkellä toisena, B-nuoret kolmantena ja C-nuorissa Jokereiden joukkue on kärjessä, kun taas Jokerit-Viikingit-yhteistyöjoukkue neljäntenä.

A-nuorten päävalmentajana ensi kaudella jatkaa Tero Määttä. Valmennustiimiin mukaan tulee Sami Ryhänen, joka työskentelee tällä kaudella B-nuorissa. Maalivahtivalmentajana jatkaa Vitali Taskinen ja fysiikkavalmentajana Ari-Pekka Hallaranta.

B-nuorten päävalmentajaksi tulee Niko Halttunen, joka luotsaa tällä kaudella Jokerit-Viikingit joukkuetta C-nuorten SM-sarjassa. Hän saa avukseen toisen Jokereiden ex-pelaajan Semir Ben-Amorin, joka valmentaa tällä hetkellä helsinkiläisseuran 2005-syntyneiden joukkuetta.

Kaikkien joukkueiden valmennustiimit sekä päävalmentajien yhteystiedot löydät alta. Uusien pelaajien yhteydenotot suoraan joukkueen päävalmentajalle tai Jokereiden valmennuspäällikölle.

-Valmennusryhmiä kootessamme tärkeimmät kriteerit olivat valmentajien ahkeruus, intohimo, kyky ja halu kehittää joukkuetta ja yksilöä kokonaisvaltaisesti sekä yhteistyötaidot, kertoo Jokereiden valmennuspäällikkö Olli-Pekka Yrjänheikki.

-Olemme kiinnittäneet huomiota myös siihen, että valmennusryhmissä valmentajien vahvuudet tukevat toisiaan. Olemme saaneet koottua erittäin laadukkaat ja ammattitaitoiset valmennusryhmät kaudelle 2020-2021, hän jatkaa.

Myös Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen on erittäin tyytyväinen uusiin tiimeihin. Seuran tavoitteena on jatkaa juniorijoukkueiden nousujohteista kehitystä, joka on ollut nähtävissä viime vuosina.

-Tämän kauden menestys niin yksilö- kuin joukkuetasolla jatkuu varmasti osaavien valmentajien opastuksessa myös tulevalla kaudella. Laadukas arkityö ja valmennuksen laatu, vaatimustaso, sekä yhteistyö ovat jatkossakin toiminnan keskiössä. Valmennustiimien, valmennuspäällikkö Yrjänheikin, kehitysvalmentaja Tomi Mäen ja muiden seuratyöntekijöiden yhteistyö on tärkeässä roolissa pelaajien kehittämisessä, Vuorinen sanoo.

Valmennustiimit A-C-nuorissa sekä Jokerit-Viikingit-yhteistyöjoukkueessa kaudella 2020-21:

Jokerit-A
päävalmentaja: Tero Määttä 040-528 02 01 tero.maatta@jokerit.com
valmentaja: Sami Ryhänen
mv-valmentaja: Vitali Taskinen
fysiikkavalmentaja: Ari-Pekka Hallaranta

Jokerit-B
päävalmentaja: Niko Halttunen 040-555 47 22 niko.halttunen@jokerit.com
valmentaja: Semir Ben-Amor
mv-valmentaja: Rauno Tikka
fysiikkavalmentaja: Jarno Brandt

Jokerit-Viikingit B
päävalmentaja: Kristian Fagerström 040-703 34 44 kristian.fagerstrom@mtv.fi
valmentaja: Mika Tschesmenski
mv-valmentaja: nimetään myöhemmin
fysiikkavalmentaja: Henri Filppula

Jokerit-C
päävalmentaja: Tuomas Kalliomäki 050-310 29 31 tuomas.kalliomaki@bcbmedical.com
valmentaja: Kimi Leppävuori
mv-valmentaja: Niklas Virmanen
fysiikkavalmentaja: Henri Filppula

Jokereiden valmennuspäällikkö:
Olli-Pekka Yrjänheikki
050-514 85 86
olli-pekka.yrjanheikki@jokerit.com

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020