Väänänen jättää MM-kisat väliin

Jokerikapteeni Ossi Väänänen ei tänä keväänä lähde tavoittelemaan paikkaa MM-kisajoukkueesta. Puolustaja haluaa vaikean kauden jälkeen alle ehjän kesän.

Väänänen pelasi kuluneen kauden aikana paljon, mutta täydessä iskussa hän oli vain harvoin. Vuosi oli taistelua.

-Loppusyksystä asti oikeastaan ollut ongelmaa ja saanut kamppailla sen kanssa. Tämä on tietysti urheilijan arkea, että välillä pitää vetää loukkaantumisten läpi, Väänänen kertoo.

-Lääkärin käytiin nyt keskustelu ja viesti oli selvä, että kauden pelit loppuivat Jokereiden peleihin. Toivottavasti vamma ei vaadi leikkausta, mutta voi olla että vaatii. Nyt pitää laittaa kroppa kuntoon ja saada hyvä kesä alle, että ollaan valmiita ensi kauteen.

Tulevaan Väänänen katsoo innostunein mielin. Vuoden KHL:ssä Dynamo Minskin riveissä pelannut puolustaja tietää, millaiseen maailmaan Jokerit on lähdössä. Haaste on suuri, mutta siihen tartutaan pelaajiston joukossa positiivisin mielin.

-Varmasti tulee mielenkiintoista ja innolla odotan sitä, kun päästään taas työn pariin. Itse olen siellä vuoden ollut, mutta varmasti on paljon opittavaa, Väänänen miettii.

Kapteenin mietteitä lisää yllä olevalla videolla.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019