Uusi @juniorallstars on junnulätkän oma instafiidi – mukana myös Ville Galle

Jokereiden Junior All Stars -fiidissä on luvassa kisoja, trikkihaasteita sekä pro-tason vinkkejä kaukaloon ja pukukoppiin. Kanava on tarkoitettu kaikille Suomen lätkäjunnuille.

Mukana on junnulähettiläs @vikidivillegalle sekä koko Jokerit-tiimi pelaajista valmentajiin. Arvomme uusien @juniorallstars-seuraajien kesken lippupaketteja loppuvuoden parhaisiin peleihin – liity mukaan!

Uuden Junior All Stars -yhteisön tavoitteena on yhdistää Suomen lätkäjunnut ja kannustaa heitä eteenpäin. Kanavan kautta Jokereiden KHL-joukkueen pelaajat ja valmentajat antavat junnuille ammattilaisen vinkkejä siihen, miten kehittyä yhä paremmaksi jääkiekkoilijaksi niin kaukalossa, pukukopissa kuin sen ulkopuolellakin.

Yhteisön oma junnukummi VilleGalle on menossa mukana tsemppaamassa nuoria eteenpäin. Pitkän linjan Jokerit-pelaajalta tulee kanavalle omia haasteklippejä ja tsemppivideoita. Junior All Starsissa juniorit vastaavat VilleGallen heittämiin haasteisiin, ja kauden lopussa haasteiden voittajat palkitaan yhteisellä lätkäillalla VilleGallen kanssa. Nyt kannattaa siis liittyä mukaan ja olla valmiina haasteisiin! 

Junior All Stars -fiidi jakaa myös lasten ja nuorten itsensä tekemää sisältöä #junnuallstars-tägin kautta. Tarkoituksena on luoda kanava, jossa junnupelaajat läpi Suomen pääsevät yhdessä luomaan hyvää fiilistä sekä kannustamaan toisiaan. 

Tervetuloa mukaan – ota @juniorallstars seurantaan Instassa!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019