Uudistettu lipunmyynti alkaa 18.8.

Jokerit haluaa tarjota kaikille jääkiekkofaneille mahdollisuuden KHL-elämykseen.

Lipunmyynti Jokereiden runkosarjan kotiotteluihin KHL-kaudella 2014-15 alkaa maanantaina 18.8. klo 18.00. Jokereiden pelaajat ovat käynnistämässä myyntiä Kampin kauppakeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa.  Kello 17.00 alkavan tapahtuman yhteydessä on mahdollisuus nähdä ensimmäistä kertaa koko Jokereiden joukkue läheltä ja saada suosikkipelaajan nimikirjoitus. Lisäksi tapahtumassa esitellään ensimmäistä kertaa Jokereiden uusi dance team.

Lippujen myyntitavassa ja hinnoittelussa uudistuksia

Aikuisten lippujen hinnat lähtevät 12,50 eurosta (sis. Lippupisteen palvelumaksut) ylöspäin. Valikoimassa ovat edelleen myös lastenliput 7-16-vuotiaille jääkiekon ystäville. Eri otteluissa on viime kausien tapaan hintaeroja otteluiden kesken. Lippujen hintatason määrittelyssä tärkeimpiä tekijöitä ovat olleet vastustaja sekä pelipäivä. Arkipäivät, kuten maanantai ja keskiviikko, ovat edullisempia kuin viikonvaihteen ottelut, perjantai ja lauantai.

-Kun lähdimme miettimään lippujen hintoja, meille pääasia oli pystyä pitämään samankaltainen taso aiempiin kausiin nähden ja tarjota jokaiselle jääkiekkofanille mahdollisuus kokea KHL-elämys. Haluamme tarjota Euroopan parasta kiekkoviihdettä vauvoista vaareille, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Jokerit ottaa alkavalla kaudella käyttöön lipunmyynnin dynaamisen hinnoittelun, joka on tuttu esimerkiksi matkustamisen ja kulttuurin saralla, ulkomailla myös urheilussa. Lippujen tullessa myyntiin lähtöhinta on alhaisempi. Mikäli kiinnostus tiettyä ottelua kohtaan nousee kovaksi, hinnassa tapahtuu hienoinen nousu.

-Koemme, että tämä on nykyaikaa. Tällä tavalla pystymme pienimuotoisella säästöllä palkitsemaan ne ottelulipun hankkijat, jotka tekevät ostopäätöksensä varhain, Kohonen perustelee.

Toinen uudistus koskee otteluiden lipunmyynnin aloittamista. Kun lipunmyynti starttaa 18. elokuuta klo 18.00, myyntiin tulevat vain seitsemän ensimmäisen kotiottelun liput. Ensimmäinen vaihe koskee siis syyskuun kotiotteluita, joissa Jokerit kohtaa Dinamo Minskin, Lokomotiv Jaroslavlin, HK Sotshin, Vitjaz Podolskin, Admiral Vladivostokin, Atlant Mytishtshin ja Dinamo Riikan.

-Panostamme kausikorttien myymiseen vielä kauden alun jälkeen. Haluamme taata hyvät kausikorttipaikat myös myöhemmin ostaville,  Kohonen sanoo. 

Ryhmälipuilla otteluihin saapuviin uudistus ei päde. Ryhmälippuja pystyy hankkimaan runkosarjan kaikkiin otteluihin olemalla yhteydessä osoitteeseen jokerit@jokerit.com. Myös VIP-tiedusteluja ja -varauksia voi tehdä kaikkiin runkosarjan otteluihin sähköpostiin jokeritvip@jokerit.com.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022