Uuden version Yks jengi stadist -biisistä kuulet tänään livenä hallilla

Vuonna 2014 artisti Repliikki loi jo lapsuudesta asti kannattamalleen seuralle biisin, joka sai nimen Yks jengi stadist. Nyt biisi on päivitetty tähän päivään. Uuden version kuulet ennen Jokerit - TsSKA -peliä tänään Hartwall Arenassa.

Repliikki eli Reima Rinta-Seppälä on ylpeä uudesta tuotoksesta. Jokerimatseissa jo 1990-luvulla käynyt fani kertoo, että aiemmin tänä vuonna alkanut projekti kappaleen päivittämisestä oli hänelle erityisen mieluinen.

-Lämmittää, että biisi on puhallettu uudelleen henkiin, hän fiilistelee.

-Ajatus oli pyörinyt pitkään päässä, että olisi hienoa tehdä uutta versiota. Sitten Jokereista oltiin yhteydessä ja sovittiin, että tehdään ja katsotaan, mitä syntyy. Ollaan haluttu säilyttää vanha sielu ekasta biisistä, mutta soundillisesti se on tuotu tähän päivään, artisti taustoittaa.

Kun Yks jengi stadist ilmestyi ensimmäisen kerran helmikuussa 2014, fanit ottivat biisin loistavasti vastaan. Edelleen se on elänyt ottelutapahtumissa ja some-päivityksissä mukana kohta kahdeksan vuoden ajan.

-Pelkästään hyviä muistoja on ensimmäisestä julkaisusta. Tehtiin videota ja hienoa on ollut myöhemmin kuulla, kun biisiä soitettu matseissa. Ensimmäinen versio oli hyvä ja toivottavasti tämä toinen vielä parempi ja fanien mieleen, Reima kertoo.

Repliikki oli kesällä vahvasti mukana koko kansaa koskettaneessa tapahtumassa, kun hänen ja Niilan esittämä Sukupolvien unelma nousi Huuhkajien suureksi kannatusbiisiksi jalkapallon EM-kisojen yhteydessä.

-Fanit saavat yhteisen rytmin kannatukseen. Musiikilla on niin paljon yhteen tuovaa voimaa, että siinä on jopa jotain primitiivistä. Laulu on aina kuulunut osaksi urheilua kannatuksen muodossa, Reima tunnelmoi.

Perjantaina jokerikannattajat pääsevät nauttimaan läntisen konferenssin kärkikamppailun alla Yks jengi stadist -biisin uudesta versiosta. Repliikki ottaa stagen haltuun ennen alkushow'ta, joten omalle paikalle kannattaa saapua ajoissa.

Jokerikannattaja Reima on seurannut joukkueen matkaa tälläkin kaudella tiiviisti. Vahvat otteet ja kärkipaikka lännessä ovat lämmittäneet mieltä. Nyt oman biisin pääsee esittämään punakeltaisen yleisön edessä ison ottelun alla.

-Ei voisi parempaa hetkeä ollakaan. Tosi hienoa, että joukkue pelaa loistavaa jääkiekko tällä hetkellä. Kaikki pelit olen nähnyt tälläkin kaudella ja nyt on siistiä päästä paikan päälle esittämään uusi versio biisistä, hän fiilistelee. 

Yks jengi stadist löytyy myös eri digipalveluista. Alta voit kuunnella sen Spotifyn kautta.

Jokerit kohtaa perjantai-iltana läntisen konferenssin kärkiottelussa TsSKA Moskovan klo 19.30 Hartwall Arenassa. Hallin ovet avataan jo klo 18.00. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!