TV5 näyttää kaksi vieraspeliä ilmaiseksi

Kaksi Jokereiden vierasottelua näkyy ilmaiskanava TV5:llä, kun helsinkiläiset ottavat mittaa Dinamo Minskistä ja Spartak Moskovasta. Ensimmäinen kamppailu on vuorossa jo tänä iltana.

Viasatin yhteistyö Discoveryn kanssa tuo Jokerit kahden vierasottelun ajaksi myös ilmaiskanava TV5:lle. Näin kaikki pääsevät nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä huippuselostaja Antti Mäkisen säestämänä. Alta löydät lisätiedot otteluista:

  • Ke 28.11.2018 Dinamo Minsk - Jokerit
  • Ti 18.12.2018 Spartak Moskova - Jokerit

TV5:stä löydät lisätietoja täältä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin