Torstaina iso testi Tikkurilassa

Jokerit pelaa harjoituskauden viimeisen Suomessa pelattavan ottelunsa torstaina Tikkurilassa. Vastassa on suurseura ja tuttu vihollinen SKA Pietari.

Jokerit leireili viime viikon Vierumäellä ja palasi maanantaina tuttuun Hartwall Arenan harjoituskaukaloon Helsingissä. Edessä on kolme päivää kovaa treeniä ennen viikon huipennusta torstaina. SKA on Jokereille erinomainen mittari.

Pietarilaisjätin viime kausi päättyi konferenssifinaaleissa TsSKA Moskovaa vastaan ja kesällä seurassa on tapahtunut isoja muutoksia. Ilja Vorobjov korvasi päävalmentajana Oleg Znarokin ja supertähti Ilja Kovaltshuk palasi NHL:ään. Paluupostissa tuli huippuhyökkääjä Nail Jakupov. Myös maalivahtiosasto on mennyt uusiksi, kun Mikko Koskinen suuntasi Kovaltshukin tavoin NHL:ään ja Kunlunissa pelannut Magnus Hellberg saapui korvaajaksi. Suomalaishyökkääjä Jarno Koskiranta jatkaa edelleen seurassa, samoin 40-vuotias Pavel Datsjuk, joka on edelleen maaginen pelaaja.

Jokereiden ja SKA:n välisen ottelun lipunmyynti käy kiivaana, joten paikat kannattaa varmistaa hyvissä ajoin ennen matsia. Liput hankit kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019