Tolvasen ikimuistoinen vuosi - "Olimme huikea perhe"

Eeli Tolvasen uskomaton vuosi Jokereiden paidassa tuli päätökseen muun joukkueen tavoin lauantaina. Nuori hyökkääjä on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja tituleerasi joukkueen uransa toistaiseksi parhaaksi.

Tolvanen teki runkosarjassa 49 pelissä 19+17=36 pistettä, joilla hän rikkoi KHL:ssä alle 19-vuotiaiden pelaajien ennätykset niin maaleissa, syötöissä kuin pisteissä. Hänet valittiin kahdesti kuukauden parhaaksi tulokkaaksi ja hän pelasi myös sarjan tähdistöottelussa. Pudotuspeleissä Tolvanen teki 11 ottelussa 6+1=7 pistettä, joilla hän rikkoi Jokereiden tulokkaiden maaliennätyksen playoffseissa ja sivusi Juha Lindin piste-ennätystä 2+5=7 kaudelta 1993-94.

-Homma lähti heti alusta asti rullaamaan hyvin. Saimme joukkueena ja itsekin pelin kulkemaan. Oli aika helppo hypätä mukaan ja tämä on ollut paras joukkue, jossa olen koskaan ollut mukana. Joukkuehenki, se miten kaikki tulivat toimeen toistensa kanssa ja kuinka läheisiksi tulimme toistemme kanssa vuoden aikana oli kyllä ihan huikeaa, Tolvanen kertoi.

-Olisin toivonut, että olisimme menneet vielä pidemmälle, koska olimme huikea perhe ja oli kiva olla osana sitä.

Tolvasen ja Jokereiden välinen sopimus on loppukauden osalta purettu ja pelaaja on vapaa siirtymään uusiin haasteisiin. Ne odottavat Pohjois-Amerikassa, jonne hyökkääjä lentää keskiviikkona. Yllä olevalta videolta voit katsoa Tolvasen mietteet jokerikaudesta ja uusista haasteista.

Jokerit kiittää Eeli Tolvasta upeasta panoksesta joukkueen eteen ja toivottaa parasta mahdollista menestystä tuleviin haasteisiin!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021