"Tavoite olla mukana menestyvässä KHL-joukkueessa"

Tommi Huhtala ja GM Jari Kurri.

Tuore jokerivahvistus Tommi Huhtala jatkaa pelejä tällä kaudella vielä Leijonissa. Tulevaa KHL-aikaa hän odottaa innokkain mielin.

Huhtala on pelannut kolme viime kautta Bluesissa ja tehnyt tasaisen kovaa jälkeä joka vuosi. Tällä kaudella syntynyt piste-ennätys (23+20=43) oli miehen omien sanojen mukaan tulosta hyvästä yhteistyöstä joukkuekavereiden kanssa. Taistelijan luonteesta ja hyvästä maalivainusta tunnettu hyökkääjä oli tämän kauden jälkeen valmis lähtemään uusiin haasteisiin.

-Tietenkin olin kiinnostunut (siirrosta Jokereihin), koska KHL on kova sarja ja pelit kovatasoisia. Näen tämän hyvänä haasteena itselleni mitata omaa tasoaa, Huhtala kertoo.

-Mitä olen ehtinyt jutella organisaation edustajien kanssa, niin kutina on hyvä. Täällä on tekemisen meininkiä ja innolla odotetaan uusia haasteita.

Huhtala on tällä viikolla mukana Leijonien ensimmäisessä MM-leiriryhmässä. Kisapaikkaa hän ei vielä mieti, vaan lähtee peli kerrallaan antamaan näyttöjä valmennusjohdolle. Myös ensi kauden tavoitteet Jokereissa ovat tässä vaiheessa mielessä oman tekemisen ja käytännön työn osalta.

-Sinne on pitkä matka vielä. Tehdään paljon töitä kesällä, että on parempi pelaaja kuin viime kaudella. Jokainen pelaaja haluaa vastuuta, mutta se on totta kai ansaittava, Huhtala sanoo.

26-vuotias hyökkääjä haaveilee mahdollisuudesta pelata joskus NHL:ssä. Halu tehdä töitä oman kehityksen eteen on korkealla tasolla.

-NHL on vielä unelman asteella. Nyt on tavoitteena olla mukana menestyvässä joukkueessa KHL:ssä, Huhtala kiteyttää.

Katso yllä olevasta videosta koko hyökkääjän haastattelu.