Tässä on Tallinnan-otteluiden pelipaita!

Jokerit kohtaa Tallinnassa KHL:n runkosarjaotteluissa Spartak Moskovan ja Severstal Tsherepovetsin lokakuun lopussa. Otteluita varten on tehty erityinen pelipaita.

Jokerit pelaa otteluissa tummansinisessä pelipaidassa, jossa on myös harmaan ja valkoisen sävyjä. Game worn -paidat myydään otteluiden jälkeen ja faneille tulee tarjolle myös replica-paitaa ottelutapahtumiin ja #91 Storeen.

Jokerit järjestää Tallinn Hockey Weekend -tapahtuman yhteistyössä Viron suurimman media-alan yhtiön Estonia Ekspress Meedia AS:n kanssa. Joukkue pelaa Tallinnan vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa kaksi kovaa KHL-ottelua läntisen konferenssin haastajia vastaan. Perjantaina 26.10. vastassa on Spartak Moskova ja kaksi päivää myöhemmin sunnuntaina 28.10. Severstal Tsherepovets. Perjantain kamppailu alkaa klo 18.30 ja sunnuntain klo 15.00. Tondiraba Arena sijaitsee vain kuuden kilometrin ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja satamasta.

Viikonloppuna Jokerit täyttää 51 vuotta, joten Tallinnassa järjestetään totta kai myös synttäribileet lauantain välipäivänä. Ohjelmaa on luvassa jo iltapäivällä pelaajatapaamisten muodossa ja paikalla on tietysti myös ihastuttava Jokerit Dance Team. Illalla edessä ovat viralliset synttäribileet, jotka järjestetään Cat House -konserttisalissa, joka sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa Stockmannin läheisyydessä.

Liput otteluihin myy Suomessa tuttuun tapaan Ticketmaster ja Viron puolella Piletilevi. Lippujen hinnat ovat 29-59 euroa (+ palvelumaksut). Kannattajien on mahdollista ostaa myös lippupaketti molempiin peleihin hintaan 55-110 euroa (+ palvelumaksut). Paikattomana fanikatsomona toimivat katsomonosat A1 ja D4.

Jokereiden yhteistyökumppani Tallink on vahvasti mukana tapahtumassa ja tarjoaa jokerikannattajille rajoitetun määrän matkapaketteja, jotka sisältävät niin laivamatkan Tallinnaan kuin majoituksen paikan päällä. Tutustu matkapaketteihin tarkemmin täällä

Tondiraba Arenassa on myös todella rajoitettu määrä VIP-paikkoja, joista lisätietoa saat tämän esitteen kautta. Oma VIP-kokemus kannattaa varmistaa heti, sillä paikkoja on jäljellä enää muutamia.

Tervetuloa nauttimaan runkosarjan upeimmasta viikonlopusta Tallinnaan!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020