Tappio veti vakavaksi: "Kaikkien pitää katsoa peiliin"

Lauantai-illan esitys Minskissä ei sujunut alkuunkaan toivotulla tavalla. Kurssin on käännyttävä nopeasti ja muutoksen on alettava aivan perusasioista.

Dinamo Minsk - Jokerit 5-0 (0-0, 3-0, 2-0) (Tilastot KHL.ru)

Tasaisen avauserän jälkeen Dinamo alkoi lyödä tulosta taululle toisessa erässä. Puolustuspäässä tuli virheitä, joista vastustaja rokotti armotta. Toisessa päässä helsinkiläiset taas eivät onnistuneet ohittamaan ruotsalaisvahti Jhonas Enrothia, joka pelasi hyvän ottelun.

-Kotijoukkue oli tänään erinomainen. Heidän tehokkuutensa ja maalivahtipelinsä olivat huippuluokkaa, Lauri Marjamäki tunnusti.

-Meillä on tällainen vaihe menossa, että katsellaan ja ihmetellään ja vähän pelataan sinne päin. Välillä annetaan todella helppoja maaleja. Mutta ei auta selittelyt, vaan aika paljon pitää katsoa peiliin koko joukkueen valmennusta myöten. Tähän ei auta kuin kova työnteko, mutta touhu on kyllä ollut vähän hengetöntä, päävalmentaja jatkoi.

Dinamo oli halukkaampi joukkue jäällä läpi illan ja voitti irtokiekot lähes joka kerta. Ensimmäinen asia, jossa Jokereiden on parannettava, on juuri siinä, että kulmahampaat saadaan esiin heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

-Se on juuri näin. Meillä on paljon tekemistä ihan kaksinkamppailuiden voittamisessa. Tämä on puolustuspelisarja, jossa kamppaillaan pirusti. Siihen meidän pitää pystyä vastaamaan, Marjamäki sanoi.

Kausi jatkuu maanantaina Lokomotiv Jaroslavlin vieraana.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021