Tampereelta jättiryntäys KHL-peliin

Jokerit, VR ja Aamulehti tuovat yli 500 tamperelaista sunnuntaina Hartwall Arenaan katsomaan ottelua Amur Habarovskia vastaan.

Aamulehden sivuilta löytynyt tarjous sisälsi junaliput sekä ottelulipun KHL-peliin yhteishintaan 20 euroa. Tarjous oli suunnattu nimenomaan tamperelaisille, sillä Amuria valmentaa Tapparan ex-luotsi Jukka Rautakorpi ja joukkueen pelipaidassa luistelee kirvesrintojen entinen pelaaja Tuukka Mäntylä.

-Kaikki sunnuntain iltajunat Helsinki-Tampere suunnassa klo 19 jälkeen, poislukien klo 23.06 Helsingistä lähtevä vuoro, ovat täynnä, joten lätkäfanit ja muut matkaajat ovat niissä sopuisasti sekaisin. Olemme erittäin positiivisesti yllättyneitä, miten hyvin ihmisiä saatiin tarjouksen myötä liikkeelle, sanoo VR:n jakelukanavista ja hinnoittelusta vastaava Lassi Rönkkönen.

-Lätkä liikuttaa manselaisia. Tarjouksella oli nopea sekä yksinkertainen toteutus ja tietysti edullinen paketti houkutti ihmisiä. En kuitenkaan olisi uskonut, että näin paljon porukkaa saadaan liikkeelle näin lyhyessä ajassa, Rönkkönen jatkaa.

Jokereiden lipunmyyntitilastot kertovat, että KHL-aikakausi on saanut yleisön liikkeelle eri puolilta Suomea seuraamaan otteluita paikan päälle Helsinkiin. Nyt tehdyn tarjouksen hyvä vastaanotto tarkoittaa sitä, että myös jatkossa vastaavia tarjouksia voidaan miettiä tiettyihin KHL-otteluihin. Rönkkönen väläyttää mahdollisuutta luoda samantyylinen tarjous esimerkiksi turkulaisille.

-Pitää kuunnella nyt tämän tarjouksen hyödyntäneiden lätkäfanien palautetta matkasta ja pelistä. Sen jälkeen katsotaan tulevaisuuteen, hän toteaa.

Jokerit toivottaa tamperelaiset lämpimästi tervetulleeksi sunnuntain otteluun! Helsinkiläisseuran Instagram-tililtä voit löytää Ilveksestä ponnistaneiden pelaajien Riku Heleniuksen ja Tommi Huhtalan videotervehdykset viikonlopun aikana. 

Sunnuntain ottelu alkaa klo 16.00. Jokerit on läntisessä konferenssissa kolmantena tukevasti kiinni pudotuspelien kotiedussa. Amur Habarovsk on itäisen konferenssin viimeisenä kahdeksan pisteen päässä pudotuspelirajasta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019