Tällä kokoonpanolla perjantain pistejahtiin

Jokerit päättää neljän ottelun vieraskiertueensa perjantaina Spartak Moskovaa vastaan klo 18.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Janis Kalnins palaa maalille ja muitakin muutoksia miehistöön tulee.

Helsinkiläiset aloittivat vieraskiertueen voitokkaasti sunnutaina Avtomobilistia vastaan, mutta perään on tullut kaksi tappiota ensin Avtomobilistille varsinaisella peliajalla ja keskiviikkona Neftehimikille jatkoajalla. Jokerit on läntisessä konferenssissa viidentenä, mutta eroa kotietuun eli neljäntenä olevaan Dynamo Moskovaan on seitsemän pistettä. Vaikka Jokerit on pelannut kolme ottelua vähemmän, pitää eroa alkaa kuroa umpeen rivakasti. 

Spartak on lännessä seitsemäntenä vain pisteen Jokereita perässä ja voitti edellisen keskinäisen kohtaamisen Helsingissä viikko sitten 4-1. Neljä ottelua Jokereita enemmän pelanneet valmentajavelho Olegs Znaroksin suojatit haluavat niin ikään ylemmäs sarjataulukossa. Joukkueen kolmen ottelun voittoputki katkesi keskiviikkona 0-1-tappiolla Avtomobilistia vastaan.

Samuel Jukuri pelasi toissa päivänä KHL-debyyttinsä Neftehimikiä vastaan ja suoriutui urakasta puhtain paperein. Janis Kalnins palaa tänään kuitenkin odotetusti vieraiden tolppien väliin. Kenttäpelaajien osalta vihreää valoa on näytetty edellisessä pelissä huilanneille Henri Ikoselle, Sami Lepistölle ja Niklas Frimanille.

Kokoonpanon ulkopuolella ovat Tommi Kivistö, Jakub Krejčík ja Antti Pihlström. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Anders Lindbäck, Saku Mäenalanen, Iiro Pakarinen ja Aleksi Halme.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voi seurata VSport Jääkiekko -kanavalta ja Viaplay-palvelusta.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
13 Julius Junttila – 12 Marko Anttila (C) – 48 Henri Ikonen

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 64 Jonathan Pudas
3 Niklas Friman – 51 Alex Grant

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021