Takaisin kotona – tässä tiistain kokoonpano

Jokerit kohtaa tiistain kotiottelussaan Neftehimik Nizhnekamskin klo 18.30 Hartwall Arenassa. Helsinkiläiset hakevat pelissä paluuta voittokantaan.

Jokereiden viime viikon vieraskiertue toi tilille kaksi pistettä ja kolma tappiota. Nyt kilpeä lähdetään kiillottamaan kotikaukaloon, jossa pelataan tällä viikolla kolme kamppailua. Ensimmäisenä vuorossa on itäisessä konferenssissa yhdeksänteä oleva Neftehimik.

Isännät eivät kokoonpanoonsa isoja muutoksia tee sitten perjantain. Otto Leskinen palaa pakistoon ja korvaa Niklas Frimanin. Muuten mennään samoilla kenttäpelaajien osalta. Anders Lindbäck jatkaa maalilla. Loukkaantumisen takia sivussa on ainoastaan Henrik Haapala.

Neftehimik saapuu Helsinkiin viiden ottelun tappioputkessa. Vieraskaukalossa joukkueella on ollut todella tahmeaa, sillä viidestä pelistä on tullut viisi tappiota. Maalierokin on synkkä 3-19. Ex-jokeri Frans Tuohimaan edustamalla seuralla on tänään paljon pelissä, sillä uudelle vieraskiertueelle halutaan varmasti hyvä alku.

Neftehimik otti Jokereista 4-2-voiton syyskuun alussa Nizhnekamskissa kauden toisessa ottelussa. Nyt Jokereilla on kalavelkojen maksun paikka. Myös helsinkiläiset hakevat paluuta takaisin voittokantaan kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. Joukkueet ovat kohdanneet KHL:ssä tähän asti 14 kertaa ja voitot ovat menneet Jokereiden eduksi lukemin 8-6.

Tiistai-illan ottelu alkaa klo 18.30. Hallin ovet avataan klo 17.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 21 Brian O’Neill (A) – 81 Iiro Pakarinen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 10 Jordan Schroeder
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 77 Teemu Turunen
6 Jesse Joensuu – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)