Synttäripeliin liput synttärihinnoin

Jokerit kohtaa tiistain kotiottelussaan Spartak Moskovan ja juhlistaa samalla 52-vuotissyntymäpäiviään. Kunniavieraina pelissä on kauden 1988-89 SM-liiganousun varmistaneen joukkueen pelaajia. Synttärimatsiin liput ovat myös erikoishinnoissa.

Jokereiden virallinen syntymäpäivä on 27.10. ja nyt juhliin otetaan varaslähtö. Alakatsomon liput matsiin maksavat 20 euroa ja Club-puolelle 117-120 katsomoihin 30 euroa. Yläkatsomoihin taas pääsee 15 eurolla. Varmista paikkasi Ticketmasterin verkkosivuilta ja tule nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä sekä juhlatunnelmasta.

Kunniavieraina pelissä ovat kaudella 1988-89 SM-liiganousun varmistaneita pelaajia ja joukkueen jäseniä. Jokerit palasi 30 vuotta sitten takaisin SM-liigaan kukistamalla Kärpät kiivaassa karsintasarjassa. Tuo kausi on ollut yksi helsinkiläisseuran historian merkittävimmistä ja aloitti uuden aikakauden, kun Hjallis Harkimo tuli myöhemmin punakeltaisten puhenjohtajaksi.

Synttäriottelussa 200 ensimmäiselle halliin saapujalle on tarjolla kakkukahvit alakatsomon sisäänkäynnin edustalla. Ovet aukeavat klo 17.00 ja peli alkaa 18.30. Pelin jälkeen voi jäädä Club-puolelle nautiskelemaan Tumppi Varosen ja Problemsin keikasta. Luvassa on totta kai myös Katupoikien laulu.

Joukkue lähtee matsiin kahdeksan ottelun pisteputkessa, jonka myötä sijoitus on noussut läntisessä konferenssissa kuudenneksi. Isoja pisteitä on jälleen jaossa ja ottelu on viikon ainoa kotihallissa. Joukkue jatkaa keskiviikkona kolmen pelin vieraskiertueelle.

Tiistain vieras Spartak on aloittanut kauden uudessa komennossa varsin hyvin. Latvialaisvelho Olegs Znaroks on joukkueen peräsimessä ja saanut ryhmän hyvään iskuun. Suomalaispelaajia Spartakissa ei ole, mutta tunnettuja nimiä ovat mm. slovakkivahti Julius Hudacek, ruotsalaispuolustaja Patrik Hersley sekä latvialaishyökkääjät Kaspars Daugavins ja Martins Karsums.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020