SuperWeek jatkuu sunnuntaina – Lokomotiv tarjoaa ison haasteen

Läntisen konferenssin kolmonen Jokerit ja nelonen Lokomotiv iskevät yhteen sunnuntaina Hartwall Arenassa. Luvassa on raju taistelu pisteistä.

Jokerit palasi maajoukkuetauolta 4-0-voitolla Severstalista keskiviikkona. Vastus kovenee sunnuntaina, kun ex-jokeripelaaja Dmitri Kvartalnov johdattaa joukkonsa jäälle Helsingissä. Petri Kontiolan ja Brandon Kozunin tähdittämä ryhmä tunnetaan pitävästä puolustuksestaan ja sitoutuneesta joukkuepelistä.

Lokomotiv ei ole koskaan voittanut KHL:n mestaruutta, mutta suurseuroja se on pudottanut keväisin jatkosta useamman kerran. Jaroslavlin ylpeys luetaan itsekin isoksi seuraksi, mutta johtoporras haluaa myös tarjota kiekkokaupungin maineikkaan juniorityön hedelmille näytönpaikkoja. Lokomotivin riveissä nähdäänkin paljon nuoria pelaajia, joista moni on pelannut koko ikänsä seurassa.

Viidettä kauttaan seurassa pelaava Andrei Loktionov on ollut Lokomotivin tehokkain pelaaja alkukaudesta 27 pelin tehoin 7+17=24. Hyökkääjä nähtiin myös Venäjän paidassa viime viikon Karjala-turnauksessa. Seurajoukkueessaan hän pelaa samassa ketjussa Kontiolan ja Kozunin kanssa.

Peräpäässä suurinta vastuuta kantavat tshekkipelaajat, sillä Suomenkin kaukaloista tuttu Alexander Salak on joukkueen ykkösvahti ja puolustaja Jakub Nakladal urakoi kenttäpelaajista isoimmat minuutit. Ruotsalaispakki Staffan Kronwall on joukkueen kapteeni.

Jokerit ja Lokomotiv ovat kohdanneet KHL-aikana kahdeksan kertaa ja voitot ovat helsinkiläisten eduksi 5-3. Viime kaudella molemmat ottelut päättyivät vierasvoittoihin, kun Jokerit oli Jaroslavlissa parempi jatkoajalla ja Lokomotiv nappasi pisteet Hartwall Arenasta.

Sunnuntain huippuottelu alkaa klo 16.00. SuperWeek-tarjous 4 lippua 44 eurolla on voimassa, joten kerää perhe tai kaveriporukka kasaan ja tulkaa joukolla nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Nähdään hallilla!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019