SuperWeek jatkaa kotipelejä – isoja testejä edessä

Jokerit jatkaa kotipelejään keskiviikkona, kun neljän ottelun SuperWeek käynnistyy. Vastassa on joukkueita KHL:n kärkipäästä.

Jokereiden alkukausi on sujunut vahvasti, sillä joukkue on läntisessä konferenssissa kolmantena suurseurojen TsSKA Moskovan ja SKA Pietarin tuntumassa. Helsinkiläiset ovat tehneet KHL:ssä toiseksi eniten maaleja ja keränneet viidenneksi eniten pisteitä.

Tahti jatkuu tiiviinä heti maajoukkuetauon jälkeen, kun keskiviikkona 14.11. vieraaksi saapuu Severstal. Kohtaaminen on jo kauden kolmas, sillä joukkueet ottivat yhteen ensin Tallinnassa ja viimeksi juuri ennen taukoa Tsherepovetsissa. Jokerit on ollut niskan päällä ja voittanut kamppailut 3-2 ja 4-0. Severstalin riveissä nähdään ex-jokeripakki Arturs Kulda.

Sunnuntaina 18.11. Jokerit kohtaa läntisen konferenssin kärkipään kamppailussa Lokomotiv Jaroslavlin, joka kolmen pisteen päässä neljäntenä. Petri Kontiolan ja ex-jokerihyökkääjä Brandon Kozunin edustama Lokomotiv on sitkeä vastustaja, joka puolustaa omaa maaliaan erinomaisesti. Joukkue on päästänyt neljänneksi vähiten maaleja koko sarjassa ja sen alivoimapelaaminen on KHL:n tehokkainta.

Keskiviikkona 21.11. itäisen konferenssin kakkonen Avangard Omsk saapuu Hartwall Arenalle. Loistavan alkukauden pelannut Stanley Cup -voittaja Bob Hartleyn luotsaama ryhmä tarjoaa Jokereille valtaisan haasteen. Joukkueessa nähdään Leijona-pakki Ville Pokka sekä NHL:stä täksi kaudeksi KHL:ään vaihtanut tähtihyökkääjä David Desharnais. Avangardin paras pistemies on SKA:n riveistä viime vuosilta tuttu Sergei Shirokov.

SuperWeek päättyy perjantaina 23.11. Barys Astanaa vastaan. Ottelussa kohtaavat kaksi hurjia maalimääriä latonutta joukkuetta, sillä kazakstanilaisryhmän tehtyjen maalien keskiarvo on KHL:n paras ja Jokereiden toiseksi paras. Hyökkääjä Roman Startshenko on tehnyt 11 osumaa ja puolustaja Darren Dietz keikkuu pakkien pistepörssin kärkipaikoilla. Barys on idässä neljäntenä, joten edessä on jälleen todellinen huippukamppailu. 

SuperWeek-peleihin saat 4 lippua 44 eurolla. Hyödynnä tarjous Ticketmasterin verkkosivuilla ja tule kannustamaan Jokerit voittoihin. Nähdään hallilla!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019