Sunnuntain kokoonpano

Jokerit saa kärkiotteluun TsSKA:ta vastaan kokoonpanoonsa loukkaantumisista toipuneet Riku Hahlin, Oskari Korpikarin ja Daine Toddin.

Heistä pisimpään sivussa on ollut Todd, joka loukkaantui vierasottelussa Dinamo Riikaa vastaan marraskuun lopussa. Korpikari sen sijaan pelasi viimeksi joulukuun alussa kotipelissä Metallurg Novokuznetskia vastaan. Hahl taas sai tällin Spengler Cupissa ja on näin ollut sivussa kuudesta viime kamppailusta.

Korpikari pelaa Ryan Gundersonin pakkiparina ja Todd Topi Jaakolan rinnalla. Hahl ottaa paikkansa nelosketjun keskellä Tomi Mäen ja Semir Ben-Amorin välissä. Näin ollen lepovuorossa ovat Johan Harju, Eetu Pöysti ja Jani Rita. Pelikieltoa kärsii Ossi Väänänen, joka on käytettävissä jälleen seuraavassa ottelussa.

Jokerit pelasi viimeksi tiistaina, jolloin joukkue otti 4-3-vierasvoiton Torpedoa vastaan. Helsinkiläiset johtivat kamppailua 3-0 ja 4-1, mutta viimeisillä minuuteilla läntisen konferenssin kahdeksikko Torpedo nousi iskuetäisyydelle. Voitto ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut uhattuna.

Myös TsSKA:n edellinen peli oli Torpedoa vastaan torstaina. Moskovalaiset ottivat rutiinilla 1-0-voiton ja jatkavat sarjakärjessä kahdeksan pisteen marginaalin turvin SKA Pietariin nähden. Jokerit ja TsSKA kohtasivat viikko sitten sunnuntaina Moskovassa ja isännät olivat tuolloin parempia jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Illan ottelu on loppuunmyyty. Kamppailu alkaa poikkeuksellisesti klo 16.30. Peliä voi seurata myös Viasat Hockey Finland -kanavalta sekä Viaplay-verkkopalvelusta.

Kokoonpano tänään:

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 61 Tommi Huhtala
76 Jere Sallinen – 26 Petteri Wirtanen – 50 Juhamatti Aaltonen
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 32 Riku Hahl – 18 Semir Ben-Amor

2 Oskari Korpikari – 13 Ryan Gunderson
6 Topi Jaakola – 3 Daine Todd
55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
60 Santeri Saari

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019