Sony Music Clubilla huippuartisteja myös tällä kaudella

Perjantain ja lauantain kotiotteluissa kuullaan Sony Musicin huippuartisteja myös kaudella 2019-20. Ensimmäisenä stagen ottaa haltuun Mira Luoti lauantaina 7.9. pelattavassa Dinamo Riika -matsissa.

Sony Music Club palveli yleisöä katsomoiden 117-120 välisessä ravintolatilassa jo viime kauden kotiotteluissa. Peleissä nähtiin ja kuultiin tähtiartisteja, kuten HesaÄijä, Arttu Lindeman ja Irina. Yleisö nautti huippulätkästä ja jäi pelien jälkeen innolla hallille tunnelmoimaan vielä live-musiikin tahtiin. Suosittu konsepti jatkaa näin Jokereiden perjantaisin ja lauantaisin pelattavissa Hartwall Arenan kotipeleissä.

Sony Music Clubilla nähdään kauden aikana live-musiikin ja Sonyn tähtiartistien lisäksi haastatteluita Jokereiden pelaajilta ja legendoilta. Myös artisteja haastatellaan ja hyvällä tuurilla voit päästä pyytämään yhteiskuvaa ja nimmaria omalta suosikiltasi. Ohjelmassa on lisäksi erilaisia kilpailuja ja arvontoja. 

Sony Music Clubille pääset hankkimalla lipun katsomoihin 117-120. Samalla saat pääovilta oman sisäänkäynnin ravintolatilaan. Voit myös tehdä etukäteen pöytävarauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ravintolat.hartwallarena@restel.fi. Huom! Otteluiden päättymisen jälkeen Sony Music Club on kaikille ottelulipun hankkineille ja kausikorttilaisille avoinna.

Ensimmäiset artistit Sony Music Clubilla kaudella 2019-20:

  • La 7.9. Mira Luoti (Jokerit - Dinamo Riika)
  • La 28.9. Aste (Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg)
  • Pe 11.10. Anni Lahe (Jokerit - Dinamo Minsk)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020