Sneck Vantaalle, Mäkiset sopimuksiin

Puolustaja Jere Sneck siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan riveihin. Samassa joukkueessa pelaavat tällä kaudella hyökkääjät Atte ja Miro Mäkinen, joiden kanssa Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimukset.

Sneck, 20, teki debyyttinsä Jokereiden edustusjoukkueessa harjoituskauden avausottelussa Admiral Vladivostokia vastaan. Hän on pelannut Jokereiden kaikissa kuudessa harjoituspelissä.

Sneck on pelannut kahdella viime kaudella Jokereiden A-nuorissa ja ollut joukkueen johtavia pelaajia. Luotettava puolustaja oli kaudella 2013-14 Nuorten SM-liigan viidenneksi tehokkain pakki. Hän kokosi 47 ottelussa pisteet 9+20=29. Sneck valittiin runkosarjan päätteeksi sarjan tähdistökentälliseen.

Sneck on voittanut Jokereissa kahdesti C-nuorten ja kertaalleen B-nuorten SM-kultaa. Kaudella 2011-12 hänet valittiin B-nuorten SM-sarjan parhaana puolustajana.

Kaksoisveljekset Atte ja Miro Mäkinen, 18, ovat pelanneet pitkään Jokereiden junioreissa. Viime kaudella he esiintyivät pääasiassa Nuorten SM-liigassa, jossa Atte kokosi 43 ottelussa 7+8=15 ja Miro 47 pelissä 9+7=16 tehopistettä. Kahdesti Jokereissa B-nuorten SM-kultaa voittaneet veljekset pelasivat kauden päätteeksi myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Sneckin ja Mäkisten lisäksi Kiekko-Vantaan riveissä tällä kaudella esiintyy maalivahti Jani Kautto, joka teki Jokereiden kanssa sopimuksen keväällä. Kautto on Kiekko-Vantaan mukana aina Jokereiden ollessa Suomessa ja liittyy KHL-joukkueen rinkiin vierasmatkoilla.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022