SKA vastassa keskiviikkona - "Hyvä testi meille"

Jokereiden ja SKA Pietarin väliset kohtaamiset ovat olleet KHL-aikana kuumia. Nyt joukkueet ottavat yhteen ensimmäistä kertaa uuden kauden osalta, kun kiekko putoaa jäähän keskiviikkona Tikkurilassa.

Neftehimikin ja Sibirin ensimmäisissä treenikauden peleissään kukistanut Jokerit saa kolmannessa koitoksessaan vastaansa joukkueen suoraan sarjan huipulta. Kaksinkertainen KHL-mestari SKA oli viime kaudella jälleen konferenssifinaaleissa, kunnes taipui TsSKA Moskovalle. Joukkue on kokenut muutoksia kesän aikana, mutta kokoonpano on edelleen äärimmäisen laadukas.

-Siitä tulee hyvä testi meille, missä olemme. Paljon kivempi pelata tiukkoja matseja kärkijoukkueita vastaan. Varmasti tulee hyvä matsi ja pidetään hauskaa jäällä, Sami Lepistö sanoi tiistain harjoituksen jälkeen.

Katso Lepistön ja Henrik Haapalan ennakoinnit yllä olevalta videolta.

Jokerit - SKA -ottelu alkaa keskiviikkona Trio Areenassa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin