SKA tehokkaampi runkosarjan kotipäätöksessä

Jokerit pelasi vahvasti kaksi erää, muttei onnistunut hyödyntämään lukuisia maalipaikkoja sunnuntaina SKA Pietaria vastaan. Vastustaja karkasi lopulta suurinumeroiseen voittoon.

Jokerit - SKA Pietari 1-6 (1-1, 0-2, 0-3) (Tilastot KHL.ru)

Helsinkiläiset avasivat kamppailun vahvasti, kun Mikko Lehtonen täräytti jo neljän minuutin kohdalla ylivoimalla isännät johtoon. Maali oli puolustajalle kauden 17:s. Tämän jälkeenkin Jokerit hallitsi peliä ja avauserä oli kauttaaltaan todella laadukasta pelaamista molemmilta joukkueilta. SKA tuli tasoihin erän puolivälissä ja 1-1-lukemista lähdettiin toiseen erään.

Siinä Jokerit oli ensimmäisellä puoliskolla jopa ylivoimainen. Lukuisat maalipaikat jätettiin kuitenkin tällä kertaa käyttämättä ja lopulta pietarilaisten onnistui murtaa tasatilanne. Kaksi nopeaa maalia käänsi vaakakupin SKA:lle.

Johtoasemassa pietarilaiset tyytyivät hallitsemaan kiekkoa ja pitämään langat käsissään. Jokerit ei saanut kiriä käyntiin ja vastustaja herkutteli taululle tylyt lukemat.

-Emme olleet ihan parhaimmillamme ja olimme aika tehottomia. Paikoista ei tehty ja vastustaja taas teki kovalla prosentilla, päävalmentaja Lauri Marjamäki totesi.

-Harmittaa päättää runkosarja kotiyleisön edessä tuolla tavalla. Paljon oli porukkaa ja olisimme heille halunneet voiton. Tänään ei siihen pystytty, hän jatkoi.

Neljännen kerran peräkkäin Hartwall Arenassa oli yli 10 000 katsojaa. Pudotuspelit käynnistyvät viikon päästä kotona. Sitä ennen pelataan vielä Torpedoa vastaan vieraissa tiistaina.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020