SKA-peliin uudenlaisella kokoonpanolla - "Paljon mahdollisuuksia"

Jokerit jatkaa kauttaan tiistaina Hartwall Arenassa, kun vieraaksi saapuu SKA Pietari. Helsinkiläisjoukkueen lähtökohdat peliin ovat kovin erilaiset normaalioloihin nähden, sillä moni pelaaja joutuu karanteenin vuoksi jättämään kamppailun väliin.

Jokerit pelasi viimeksi viikko sitten tiistaina, kun joukkue kaatoi Sotshin vieraissa jatkoajalla luvuin 5-4. Suomeen palaamisen jälkeen reissussa ollut joukkue joutui karanteeniin, mutta sen sijaan lokakuussa karanteeniin määrätyt pelaajat pystyivät palaamaan joukkueen toimintaan. Tiistaina kokoonpanossa nähdään vakiomiesten lisäksi Kiekko-Vantaan ja U20-joukkueen pelaajia sekä koeajalle tulleita pelaajia.

Lähtökohdat ovat hyvin erikoiset, mutta pelaajien keskuudessa tilanne halutaan kääntää positiiviseksi energiaksi tiistain otteluun.

-Totta kai haluamme voittaa sen matsin. Haaste ainakin on kovin mahdollinen ja kaikki varmasti syttyvät tällaiseen peliin. Latauksesta se ei jää kiinni ja nuoria ukkoja tulee sisään energiaa täynnä. Koitetaan me muut vuorostamme vähän rentouttaa sitä energiaa, Mikko Lehtonen totesi.

-Tällaisessa koostumuksessa emme varmaan enää koskaan pelaa. On hauska ja positiivinen juttu, että meillä on ensin tällainen miniharjoitusleiri ja huomenna alkaa kausi. Paljon mahdollisuuksia, Jesse Joensuu kiteytti.

Katso pelaajien haastattelut kokonaisuudessaan videolta yltä.

Jokereiden ja SKA Pietarin ottelu alkaa tiistaina klo 18.30 Hartwall Arenassa. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Muistathan, että Jokereiden kotiotteluissa edellytetään kasvomaskien käyttöä. Tapahtumaohjeistukseen voit tutustua tarkemmin täällä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022