Seuraavat kotipelit lauantaina ja tiistaina

Joukkue lähtee jatkamaan hyvää syysvirettään kotiotteluissa lauantaina Torpedo Nizhni Novgorodia ja tiistaina Spartak Moskovaa vastaan. Jälkimmäinen ottelu on Jokereiden 52-vuotisjuhlapeli.

Jokerit on voittanut kuusi ottelua peräjälkeen ennen torstain vieraskamppailua Kazanissa. Joukkue on kääntänyt yhden maalin pelit voitoiksi ja noussut läntisessä konferenssissa playoff-paikalle. Seuraavissa kotipeleissä vastassa on kaksi samoista sijoista taistelevaa ryhmää.

Täksi kaudeksi läntiseen konferenssiin palannut Torpedo on ollut etenkin kotonaan vakuuttava, kuten Jokerit sai syyskuussa huomata. Tuolloin helsinkiläiset kokivat 5-6-jatkoaikatappion. Torpedoa luotsaa ex-jokeripelaaja David Nemirovsky ja joukkueen riveissä nähdään myös kaukalossa yksi ex-jokeri: puolustaja Chay Genoway.

Huomaathan, että lauantain peli alkaa poikkeuksellisesti klo 17.00.

Tiistaina 22.10. juhlitaan Jokereiden 52-vuotista taivalta synttäriottelussa. Kunniavieraina pelissä ovat kaudella 1988-89 SM-liiganousun varmistaneita pelaajia ja joukkueen jäseniä. Jokerit palasi 30 vuotta sitten takaisin SM-liigaan kukistamalla Kärpät kiivaassa karsintasarjassa. Tuo kausi on ollut yksi helsinkiläisseuran historian merkittävimmistä ja aloitti uuden aikakauden, kun Hjallis Harkimo tuli myöhemmin punakeltaisten puhenjohtajaksi.

Tiistain vieras Spartak on aloittanut kauden uudessa komennossa varsin hyvin. Latvialaisvelho Olegs Znaroks on joukkueen peräsimessä ja saanut ryhmän hyvään iskuun. Suomalaispelaajia Spartakissa ei ole, mutta tunnettuja nimiä ovat mm. slovakkivahti Julius Hudacek, ruotsalaispuolustaja Patrik Hersley sekä latvialaishyökkääjät Kaspars Daugavins ja Martins Karsums.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä paikan päälle ja kannustamaan Jokerit voittoihin! Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020