Schroeder haluaa pelata nopeatempoista peliä: "Se sopii tyylini"

Jordan Schroederille viime kausi oli ensimmäinen Pohjois-Amerikan ulkopuolella. Jokereista hän sai positiivisen vaikutelman kauden mittaan ja on onnellinen, että pystyy jatkamaan uraansa nyt Helsingissä.

Jokerit ja Torpedo kohtasivat neljä kertaa kauden aikana ja Schroeder koki testin aina vaikeaksi. Jokerit hallitsi kiekkoa ja pystyi pitämään vastustajansa ahdingossa. Helsingissä pelaaminen tutustutti amerikkalaishyökkääjää kaupunkiin, minkä lisäksi hän kyseli esimerkiksi Torpedossa pelanneelta ex-jokeri Chay Genowaylta ja Vancouveria samaan aikaan edustaneelta Nicklas Jenseniltä lisätietoja.

-Seuran toiminta tuntuu hyvin ammattimaiselta ja se teki minuun vaikutuksen. Totta kai juttelin myös muutamien pelaajien kanssa ja he kertoivat vain hyviä asioita organisaatiosta, kaupungista ja faneista, Schroeder kertoo.

Jokereiden pelityyli miellytti nopeajalkaista ja -älyistä pelaajaa. Hän kokee istuvansa hyvin uuteen seuraansa.

-Jokerit haluaa pelata nopeatempoista jääkiekkoa, jossa hallitaan kiekkoa ja jossa kysytään taitoa. Sellainen sopii omaan tyyliini hyvin, joten olen innoissani, että pääsen olemaan osa sitä, Schroeder sanoo.

Kuuntele Schroederin koko haastattelu yltä. Minnesotasta lähtöisin oleva yökkääjä kertoo mm. kehityksestään jääkiekkoilijana, tulevaisuuden tavoitteistaan ja miten hän valmistautuu uuteen kauteen kotonaan Floridassa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021