Savinainen vuoden sopimukseen – ”Jokerit oli ykkösvaihtoehto koko ajan”

Veli-Matti Savinainen jatkaa jokeripaidassa myös tulevalla kaudella. Hyökkääjän kanssa on sovittu yhden vuoden mittaisesta jatkosta.

-Hienoa, että Savinainen jatkaa riveissämme myös tulevalla kaudella. Hänellä on alla 14 maalin kausi ja hän tuo kaukaloon muun muassa vahvaa maalineduspelaamista, joka korostuu KHL:ssä. Savinainen omaa vahvan luonteen, hän on huippuammattilainen ja joukkuepelaaja, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Tuntuu tosi hyvältä, sillä täällä jatkaminen oli ykkösvaihtoehto koko kevään ja kesän ajan. Asiat hoidetaan seurassa hyvin ja tämä on huippuorganisaatio, jossa on kiva tehdä duunia päivästä toiseen hyvien ihmisten kanssa. Olen todella innoissani, että saan jatkaa Helsingin Jokereissa, Savinainen kertoo.

-Viime kausi oli tosi haastava koronan myötä, emmekä päässeet pudotuspelejä pelaamaan Helsingissä ollenkaan. Se jätti ison nälän voittamiseen ja nyt ainoa tavoite on lähteä menestymään tämän joukkueen kanssa ja tuoda Gagarin Cup Suomeen, hyökkääjä sanoo painokkaasti.

Savinainen, 35, on pelannut Jokereissa kahdella viime kaudella ja tehnyt 96 runkosarjapelissä tehot 25+23=48. Kaikkiaan hän on esiintynyt KHL:ssä kuudella kaudella 257 pelissä ja tehnyt niissä 58+49=107 pistettä. 

Savinainen on kuulunut viime vuosina myös Leijonien runkopelaajiin ja oli voittamassa MM-kultaa keväällä 2019. SM-liigan mestaruuden hyökkääjä on voittanut urallaan kolmesti.

Savinainen pelaa Jokereissa tutulla numerollaan 19. Hän liittyy joukkueen vahvuuteen tänään tiistaina.