Saari takaisin lainalta

Ruotsin Allsvenskanissa lainalla pelannut puolustaja Santeri Saari palaa Jokereihin. Daine Todd sen sijaan on sivussa tulevien viikkojen peleistä.

Todd, 27, loukkaantui maanantain ottelussa Dinamo Riikaa vastaan ajauduttuaan kaksinkamppailutilanteen päätteeksi maalikehikkoa vasten huonossa asennossa. Tiistain tarkempien tutkimuksien jälkeen Toddin alaraajavamman toipilasajaksi varmistui noin neljä viikkoa.

Saari, 20, on Jokereiden juniorimyllyn läpikäynyt oma kasvatti, joka liittyi Allsvenskan-joukkue Karlskogan riveihin syyskuun lopussa. Hän pelasi joukkueessa 18 kamppailua tehoin 0+5=5. Saari on syntynyt vuonna 1994, joten hänet voidaan ottaa KHL:n sääntöjen mukaan kokoonpanoon niin sanottuna ylimääräisenä pelaajana.

-Saari pelasi hyvät harjoitusottelut kesällä ja on nuori, lahjakas pelaaja. Nyt pystymme jatkamaan hänen sisäänajoaan joukkueeseen, sanoo päävalmentaja Erkka Westerlund.

Jokerit pelaa seuraavan ottelunsa torstaina. Vastassa on itäisen konferenssin viidentenä oleva Sibir Novosibirsk, joka saapuu Helsinkiin yhdeksän ottelun voittoputken siivittämänä.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019