Runkosarjan viimeinen viikko kotona – ”Kaikki tähtää playoffseihin”

Runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. Ne Jokerit pääsee pelaamaan kotiyleisönsä eteen ja valmistautumaan kauden huipennukseen.

Tammi-helmikuun aikana Jokerit on matkustanut Kiinaan, Venäjän Kaukoitään, Siperiaan, Kazakstaniin ja viimeksi tällä viikolla lähemmäs Helsinkiä Riikaan, Moskovaan ja Pietariin. Palautuminen on aina tehokkaampaa kotona, joten kolmen viimeisen runkosarjapelin aikana pystytään myös latailemaan hieman akkuja. Kaiken pitää olla valmista viikon päästä maanantaina, kun playoff-sarja Dynamo Moskovaa vastaan alkaa.

-Kauden toisen puolikkaan otteluohjelma on ollut raskas. Matkustamista on ollut paljon, mutta onneksemme pääsemme nyt pelaamaan kotona ja myös aloittamaan pudotuspelit täällä. On tärkeää saada pelin kaikki osa-alueet kohdalleen alkavan viikon aikana, Steve Moses kertoi sunnuntain harjoitusten yhteydessä.

Tulokset eivät edellisellä vieraskiertueella kääntyneet Jokereiden eduksi. Silti helsinkiläiset pystyivät hallitsemaan kovia vierasotteluita pitkiä jaksoja. Moses hakee otteluista positiiviset asiat ja suuntaa kaiken energian tuleviin kotiotteluihin, joissa vastassa ovat Spartak Moskova, Slovan Bratislava ja Dinamo Minsk.

-Olemme kokonaisuutena mielestäni hyvässä tilanteessa. Perjantain SKA-pelissä ylivoima alkoi loksahdella kohdalleen, mutta teimme liikaa henkilökohtaisia virheitä, joita ei voi tehdä niin hyvää joukkuetta vastaan, hyökkääjä mietti.

-Vain pudotuspeleillä ja siellä voittamisella on merkitystä. Kaikki tähtää siihen. Pidämme tunnelman positiivisena kopissa ja katsomme eteenpäin suurella innolla. Luomme joka pelissä riittävästi paikkoja voittaaksemme. Tarvitsemme terävyyttä viimeistelyyn, mutta luottamuksemme omaa peliämme kohtaan on korkealla, hän jatkoi.

Jokerit kohtaa maanantaina Spartak Moskovan klo 18.30 Hartwall Arenassa. Pelissä vietetään Ennätysten iltaa ja kunniavieraina on monia takavuosien tähtiä. Lisää voit lukea täältä. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019