Runkosarja huipentuu - "Pystymme käsittelemään paineita"

Jokerit taistelee läntisen konferenssin playoff-paikasta runkosarjan päättävällä viikolla kahdessa kotiottelussa. Petteri Wirtanen luottaa, että joukkue on valmis haasteeseen kolmen tärkeän vierasvoiton jälkeen.

Punakeltaiset aloittivat helmikuun kolmella kovalla vieraskamppailulla Kazakstanissa ja Venäjällä kolmella voitolla. Avainasemassa oli puolustuspelaaminen, joka oli tökkinyt edellisissä kamppailuissa kotona. Barysia, Jugraa ja Avtomobilistia vastaan Jokerit päästi kolmessa pelissä vain kolme maalia. Samoin asein halutaan lähteä tuleviin kotipeleihin.

-Lähtökohta, ettemme päästä paljon maaleja, auttaa meitä. Otetaan se mukaan vieraspeleistä ja isketään terävästi, Wirtanen suunniteli.

-Uskon, että meillä on hyvä ilmapiiri ja vireystila. Pystymme käsittelemään painetilaa, ja mielestäni sellainen positiivisuus on ollut hyvin läsnä kopissa viime aikoina, kokenut hyökkääjä jatkoi.

Jokerit on läntisessä konferenssissa kahdeksantena kolme pistettä HK Sotshin edellä ennen tiistain otteluita. Helsinkiläiset tarvitsevat pisteitä, sillä tasapisteissä Sotshi menisi edelle enemmän kolmen pisteen voittoja ottaneena. Tilanne on kihelmöivän jännittävä - sellainen, josta pelaaja nauttii.

-Kevät on aikaa, että on innoissaan jokaisesta pelistä. Aurinko alkaa paistaa ja niin edelleen. Tämä on sitä, mitä kaikki haluavat, Wirtanen fiilisteli.

Jokerit saa sairastuvaltaan tiistain otteluun takaisin Antti Pihlströmin, joka pelasi viimeksi tammikuun alussa. Sen sijaan Jesse Joensuu kärsii tiistaina yhden ottelun pelikieltoa.

Myös Neftehimik pelaa elämästään, sillä joukkueella on vielä mahdollisuudet playoffseihin itäisen konferenssin puolella. Haaveet kuitenkin pysyvät elossa vain voitolla tiistaina, joten edessä on huikaiseva jännitysnäytelmä. Ystävänpäivän kunniaksi Jokereiden yhteistyökumppani VMP tarjoaa matsiin huippuedun: kolme lippua kahden hinnalla. Edun voit hyödyntää täällä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022