Kauden kovin kiekkoviikonloppu Tallinnassa 10. ja 11.1.

Kauden kovin kiekkoviikonloppu Tallinnassa 10. ja 11.1.

Jokerit pelaa viime kauden tapaan kaksi runkosarjan kotiotteluistaan Tallinnassa tammikuussa, kun perjantaina 10. ja lauantaina 11. päivä vastassa on Severstal Tsherepovets. Liput matseihin ovat nyt myynnissä.

Tallinn Hockey Weekend -tapahtuman ottelut ovat samalla tämän kauden KHL:n viralliset World Games -kamppailut ja ne pelataan vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa. Perjantain ottelu alkaa klo 18.30 ja lauantain klo 15.00. Tondiraba Arena sijaitsee vain kuuden kilometrin ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja satamasta. 

Tallinna on Jokereille ja seuran kannattajille erinomainen pelipaikkakunta, sillä se on suomalaisille tuttu ja helppojen yhteyksien päässä. Viime kaudella perjantain kamppailu oli loppuunmyyty ja molemmissa peleissä tunnelma katossa, kun fanit valtasivat Tallinnan. Tapahtumasta saatu positiivinen palaute johti siihen, että pelit järjestetään myös tällä kaudella.

Liput otteluihin myy Suomessa tuttuun tapaan Ticketmaster ja Viron puolella Piletilevi. Lippujen hinnat ovat 29-59 euroa (+ palvelumaksut). Kannattajien on mahdollista ostaa myös lippupaketti molempiin peleihin hintaan 49-99 euroa (+ palvelumaksut). Paikattomana fanikatsomona toimivat katsomonosat A1 ja D4.

Jokereiden tapahtumakumppani Tallink tarjoaa edullisia laiva- ja hotellivaihtoehtoja Tallinnaan jokerikannattajille. Käy sivustolla https://www.tallinksilja.fi/jokerit tutustumassa paketteihin ja syötä kampanjakoodi JOKERIT varausta tehdessäsi.

Jokereiden yhteistyökumppani Matkapojat tarjoaa katsojille linja-autopaketteja Tallinnaan ja myös Riiassa pelattaviin KHL-otteluihin. Bussin kyytiin voit hypätä myös muilta paikkakunnilta kuin pääkaupunkiseudulta. Tutustu varaussivustoon täällä.

Tallinnan Tondiraba Arenassa on todella rajoitettu määrä VIP-paikkoja, joiden varausten kanssa kannattaa olla nopea. Varaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen jokeritvip@jokerit.com.

Tervetuloa nauttimaan runkosarjan upeimmasta viikonlopusta Tallinnaan!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020