Loppukauden pelien liput myynnissä

Runkosarjan toisen puoliskon lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterin kanavissa. Tarjolla on lukuisia huippumatseja ja teemapelejä!

Lipunmyynnin kakkosvaiheen pelit alkavat maanantaina 9.12. pelattavasta Jokerit-Spartak-kamppailusta, johon Veikkaus-kortilla saa kaksi lippua yhden hinnalla. Tutustu etuun Veikkauksen sivuilla.

Joulun alla Helsingissä vierailevat torstaina 19.12. Lokomotiv Jaroslavl ja lauantaina 21.12. Dinamo Riika. Vuoden 2019 viimeinen kotiottelu pelataan Vitjazia vastaan 30. päivä, jolloin Jokerit ottaa mittaa ex-pelaajistaan Pekka Jormakasta ja Ville Lajusesta sekä maajoukkuehyökkääjä Miro Aaltosesta.

Uusi vuosi aloitetaan huippuottelulla, kun perjantaina 3.1. Hartwall Arenassa vierailee SKA Pietari. Kyseisest pelit ovat olleet suosituimpia runkosarjaotteluita aiempina KHL-kausina, joten omat paikat kannattaa varata nopeasti. Lipunmyynnissä on käytössä dynaaminen hinnoittelu, joten hinnat nousevat ottelun lähestyessä sitä mukaa, kun halli täyttyy.

Jokerit pelaa kaksi kotiotteluaan Tallinnassa perjantaina 10. ja lauantaina 11.1. Severstal Tsherepovetsia vastaan. Runkosarjan kovimpiaan viikonloppuun liput ovat myynnissä myös Ticketmasterin kanavissa. Matkapaketeista voit lukea lisää täältä.

Hartwall Arenassa pelejä jatketaan todellisella mörköviikolla, kun tiistaina 21.1. vastassa on Barys Astana, torstaina 23.1. Admiral Vladivostok, lauantaina 25.1. Kunlun Red Star ja sunnutaina 26.1. Neftehimik Nizhnekamsk. Saat mörköviikon neljään peliin lipun yhteishintaan 50 euroa. Torstain kamppailu on suosittu Ladies’ Night, jossa on runsaasti erityisohjelmaa. Sunnuntain kamppailu on lasten peli, johon lastenliput (7-16v) maksavat vain 7 euroa.

Runkosarja viedään päätökseensä helmikuussa, jolloin pelataan vielä neljä kotiottelua. Tiistaina 11.2. Helsingissä vierailee Traktor. Tähän kamppailuun saa Veikkaus-kortilla kaksi lippua yhden hinnalla. Voit lunastaa edun Veikkauksen sivujen kautta.

Lauantain 15.2. peli Metallurg Magnitogorskia vastaan on 90’s Night, jossa kunniavieraina on 1990-luvun Jokereiden suurpelaajia. Maanantaina 17.2. Helsingissä vierailee Dynamo Moskova ja runkosarja päätetään kotipelien osalta sunnuntaina 23.2. SKA Pietaria vastaan.

Loppukaudesta nähdään myös aiemmilta vuosilta tuttuja S-etumatseja, johon saat S-etukortilla liput 5 euron alennuksella. Nämä pelit ovat 30.12. Vitjaz, 21.1. Barys ja 17.2. Dynamo. Edun saat lunastettua tämän linkin kautta.

Jos haluat tulla kaikkiin loppukauden peleihin, paras vaihtoehtosi on Half-Season Ticket, joka sisältää kaikki kotipelit 26.11. Amur-ottelusta eteenpäin. Nopeimmat ostajat saavat kaupan päälle myös 24.11. kotiottelun Lokomotivia vastaan. Tutustu Half-Season Ticketiin ja valitse oma paikkasi Ticketmasterin sivuilla.

Liput kotiotteluihin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa Hartwall Arenalle seuraamaan Euroopan parasta lätkää ja kannustamaan Jokerit voittoihin!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020