Riko jää perjantain Jokerit Date Nightissa

Kenet olet aina halunnut ottaa messiin Jokerit-matsiin nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja hienoimmasta show’sta? Jokereiden perjantain Date Night tarjoaa hienon mahdollisuuden tähän.

Kauden aikana on luvassa muitakin teemapelejä, joiden tavoitteena on tuottaa suuria hetkiä sekä Jokereiden faneille että uusille jääkiekon ystäville. 

-Jääkiekossa on kyse suurista tunteista ja pelaamisen ilosta, ja haluamme mahdollistaa elämyksiä koko Jokerit-perheelle. Pelien taso on korkealla ja uusittu, kansainvälisen tason pelitapahtumamme tarjoaa lisäksi hienoja hetkiä myös musiikin ja show’n myötä, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen. 

Date Night aloittaa teemapelien sarjan perjantaina 21.9.

Yllätyksiä on luvassa ensimmäisen kerran Jokerit – Avtomobilist Jekateringburg -ottelun yhteydessä Date Nightissa perjantaina 21. syyskuuta. Rakkaudentäyteinen ilta on tarkoitettu kaikille ja deittinä voi olla oman rakkaan lisäksi ystävä, äiti, sukulainen tai vaikkapa koko työporukka. 

Illan aikana tarjoillaan luonnollisesti Euroopan parasta lätkää, yllätysohjelmaa sekä huikeita kahden hengen combo -tarjouksia. Illan huipentaa ottelun jälkeen Sony Music Clubin artistivieras Jenna Alexa.

Tulevia pelien teemoja ovat esimerkiksi hyväntekeväisyys sekä lapsille, naisille, perheille ja Jokerit-historian ennätyksiä muisteleva ottelu. 

Uusi Sony Music Club tuo pelitapahtumiin Suomen johtavat artistit

Tänä syksynä valikoiduissa Jokereiden kotipeleissä on mukana myös Sony Music Club. Klubin kautta yleisö pääsee nauttimaan jääkiekon lisäksi myös eturivin artistivieraiden livevedoista heti pelin jälkeen. 

-Me olemme Sony Musicilla innoissamme Jokereiden kanssa toteutettavasta yhteistyöstä. Musiikki on olennainen osa myös urheiluviihteen maailmaa, ja meillä on suuri ilo tarjota valovoimaisia artistejamme elävöittämään Jokereiden kotipelejä, Sony Musicin markkinointijohtaja Tomi Saarinen kommentoi.

Sony Music Club toimii Jokereiden kotiotteluissa katsomoiden 117-120 välisessä ravintolatilassa. Clubilla esiintyy kauden aikana huippuluokan artisteja, kuten Irina, Aleksanteri Hakaniemi, HesaÄijä, Arttu Lindeman ja ensi perjantaina 21.9. Date Nightissa esiintyvä Jenna Alexa. Artistien nimet paljastetaan aina muutama päivä ennen peliä. 

Liput perjantain Avtomobilist-peliin Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin