Reginistä historiallinen kapteeni

Peter Regin on nimetty Jokereiden kapteeniksi tulevalle KHL-kaudelle. Tanskalaisesta tulee seurahistorian ensimmäinen ulkomaalaiskapteeni.

Regin, 30, siirtyi Jokereihin viime kaudeksi pelattuaan sitä ennen seitsemän vuoden aikana Pohjois-Amerikassa yhteensä 243 NHL-ottelua. Helsinkiläisseurassa hänet nimettiin heti ensimmäisellä kaudellaan varakapteeniksi. Niko Kapasen loukkaannuttua tanskalaishyökkääjä toimi kapteenina viimeisissä playoff-otteluissa.

-Reginillä on kaikki erinomaisen kapteenin ominaisuudet: hän on esimerkillinen ammattilainen, äärimmäisen kova työntekijä sekä luotettava ja sitoutunut pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Koskaan aiemmin Jokereiden historiassa kapteeniksi ei ole nimetty ulkomaalaispelaajaa. Tanskalainen ottaa tehtävän nöyränä vastaan ja haluaa olla luottamuksen arvoinen. Menneellä kaudella Regin oli Jokereiden toiseksi tehokkain pelaaja 60 pelin pisteillä 17+31=48.

-Olen todella otettu ja ylpeä, että minut on nimetty Jokereiden kapteeniksi. Se tuo mukanaan ison vastuun, mutta olen mielestäni valmis tehtävään ja teen aivan kaikkeni ohjatakseni joukkuetta oikeaan suuntaan ja ollakseni johtaja niin jäällä kuin sen ulkopuolella, Regin sanoo.

-Olen todella onnellinen, että sain mahdollisuuden tulla Jokereihin viime kaudeksi, koska organisaatio on maailmanluokkaa ja yleisön tuki mahtavaa. Uskon, että olemme ensi kaudella yhä parempia. Tavoitteemme on voittaa mestaruus.

Jokereiden historian kaikki kapteenit löydät täältä.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019