Reginillä juhlapeli – tällä kokoonpanolla iltaan

Peter Regin pelaa 200. runkosarjaottelunsa Jokereissa ja KHL:ssä, kun helsinkiläiset kohtaavat maanantain kamppailussa Spartak Moskovan. Kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia.

Regin, 32, pelaa Jokereissa neljättä kauttaan ja on 199 pelissä tehnyt 45+90=135 pistettä, joilla hän on seuran tehokkain pelaaja KHL-aikana. Tanskalainen on toiminut joukkueen kapteenina kolmella kaudella.

Henri Ikonen palaa pelikieltonsa jälkeen kokoonpanoon ja Janis Kalnins jatkaa maalissa. Puolustuksesta sivuun jää Alex Grant, jolle on juuri syntynyt tyttövauva. Terveinä sivussa ovat myös Tomi Mäki ja Mika Niemi. Max Wärn on loukkaantumisen vuoksi ulkona tositoimista noin kuukauden.

Jokereiden neljäs sija läntisessä konferenssissa on varmistunut. Vastaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tulee Dynamo Moskova ja ottelusarja alkaa ensi viikon maanantaina Hartwall Arenassa. Tämän illan peliin helsinkiläiset lähtevät katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkea.

Spartak on varmistanut playoff-paikkansa, mutta sijoitus on vielä auki. Tällä hetkellä joukkue on lännessä kuudentena mutta takana vaanivat Sotshi ja Vitjaz voivat vielä tulla ohi. Spartakilla on siis paljon pelissä illan kamppailussa. Kuudesta viime pelistään joukkue on hävinnyt viisi.

Keskinäisissä kohtaamisissa moskovalaiset ovat olleet tällä kaudella niskan päällä. Jokerit voitti Tallinnassa lokakuussa jatkoajalla, mutta kaksi seuraavaa Spartakin kotihallissa pelattua ottelua päättyivät isäntien eduksi.

Illan ottelussa kunniavieraina on Jokereiden ennätysmiehiä vuosien varrella. Heidät esitellään yleisölle ennen ottelun alkua ja ensimmäisellä erätauolla ohjelmassa on nimikirjoitusten jakoa ja kuulumisten vaihtoa hallin käytävillä. Lisää Ennätysten illasta voit lukea täältä.

Jokereiden ja Spartakin välinen ottelu alkaa klo 18.30. Hiihtolomaviikon peleihin lastenliput (7-16v) maksavat vain 5 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa koko perheen voimin nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

76 Kristian Vesalainen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 25 Pekka Jormakka
41 Antti Pihlström – 16 Geoff Platt – 12 Marko Anttila
48 Henri Ikonen

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 3 Karl Stollery
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019