Regin palaa kokoonpanoon, Kalnins maalissa

Peter Regin pelaa ensimmäisen kotiottelunsa sitten syyskuun, kun Jokerit kohtaa Dynamo Moskovan tänään Hartwall Arenassa. Kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia sitten sunnuntain.

Regin palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen tositoimiin ennen vuodenvaihdetta vieraspeleissä Sotshia ja Slovania vastaan, mutta sai uuden tällin Bratislavassa. Kapteeni oli sivussa kahdesta pelistä, mutta on nyt jälleen valmis tositoimiin. Hän pelaa tänään samassa ketjussa Geoff Plattin ja Kristian Vesalaisen kanssa.

Myös Antti Pihlström palaa kokoonpanoon ja ottaa paikan nelosketjun laidalta Mika Niemen ja Henri Ikosen rinnalta. Viktor Lööv hyppää mukaan puolustukseen sairastelun jäljiltä ja Janis Kalnins pelaa maalissa. Ketjuihin Jokerit on tehnyt pieniä muutoksia, kun Steve Moses ja Vesalainen vaihtavat paikkoja.

Sunnuntain SKA-pelin kesken jättänyt Max Wärn on sivussa peleistä helmikuun maajoukkuetauolle asti. Loukkaantuneiden listalla ovat myös Marko Anttila ja Eemeli Räsänen, joiden paluuta odotetaan tammikuun aikana. He eivät kuitenkaan ole mukana tämän viikon loppupuolella alkavalla kolmen ottelun vieraskiertueella. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat tänään Pekka Jormakka ja Tomi Mäki.

Jokerit lähtee illan otteluun läntisen konferenssin kolmannelta sijalta. Sunnuntain tappion myötä ero SKA:han kasvoi kahdeksaan pisteeseen. Perässä neljäntenä oleva Lokomotiv Jaroslavl on yhden ottelun enemmän pelanneena kolmen pisteen päässä.

Nicklas Jensen on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä ottelussa ja yrittää jatkaa vahvaa virettään tänään. Myös Alex Grant (1+3=4) on tehtaillut pisteitä neljässä peräkkäisessä kamppailussa.

Myös Dynamo Moskova hävisi edellisen kamppailunsa, kun Dinamo Riika haki pisteet Venäjän pääkaupungista jatkoajalla luvuin 2-1. Juuso Hietasen ja Miika Koiviston edustama Dynamo Moskova on läntisessä konferenssissa viidentenä 12 pistettä Jokereita perässä kaksi ottelua enemmän pelanneena.

Dynamo on ollut helsinkiläisille vaikea vastus viime vuosina, sillä tappioita on tullut tilille jo peräti yhdeksän peräkkäin. Viimeksi tapaninpäivänä Jokerit taipui Hartwall Arenassa 3-4 jatkoajalla, vaikka vei laukaukset kohti maalia ottelussa 44-20.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Goalies’ Night -pelin kunniaksi maalivahdin peli- tai fanipaitaan pukeutuvat voivat ostaa pääsylipun peliin hallin lipunmyynnistä hintaan 20 euroa. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen
16 Geoff Platt – 93 Peter Regin – 76 Kristian Vesalainen
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
3 Karl Stollery – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
50 Viktor Lööv

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019