Regin: Meidän on pakko ottaa opiksi

Kapteeni Peter Regin oli vakavana kauden päättymisen jälkeen. Tanskalainen vaati niin itseltään kuin muilta parempaa suoritusta kauden tärkeimmällä hetkellä.

Dynamo karkasi kuudennen pelin voittoon jo avauserässä, jonka se vei käsittämättömästi 5-0. Tuntui kuin jokainen laukaus olisi uponnut Jokereiden verkkoon. Myös helsinkiläisillä oli omat tonttinsa, mutta Moskovan illassa kaikki meni ensimmäisen 20-minuuttisen ajan kotijoukkueen pillin mukaan.

-Olo on tietysti valtavan pettynyt tällä hetkellä. Näin nopeasti pelin jälkeen minulla ei ole vastauksia, mikä ensimmäisessä erässä meni pieleen. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa, Regin kertoi.

-Tämä sattuu jonkin aikaa ja meidän on kaikkien otettava tästä opiksi, hän jatkoi.

Kokonaisuutena Jokerit oli ottelusarjassa pelillisesti hallitsevampi osapuoli, mutta hävisi sitkeästi puolustaneelle huippujoukkueelle tehokkuudessa. Monella aiemmalla kaudella helsinkiläiset ovat sortuneet samaan perisyntiinsä.

-Emme tehneet tarpeeksi maaleja, emme osuneet kertaakaan ylivoimalla. Silloin ei voi voittaa sarjaa, Regin myönsi.

-Puolustuspäässä pelasimme suurimmaksi osaksi tiiviisti pois lukien tietysti tämä ilta. 

Neljännen kautensa Jokereissa ja kolmannen joukkueen kapteenina pelannut kokenut tanskalainen suuntasi katseet tulevaan. On selvää, että asioiden on muututtava, jotta KHL-keväistä tulee nähtyä pidempiä. Viiden vuoden aikana Jokerit on kahdesti edennyt toiselle playoff-kierrokselle, muuten seinä on noussut pystyyn ensimmäisellä.

-Pudotuspeleissä meidän pitää olla parhaimmillamme. Niin ei ole tapahtunut vielä, vaikka olemme pelanneet hyvät runkosarjat. Jokaisen meistä pitää arvioida, mitä voimme tehdä paremmin yksilöinä ja joukkueena, kapteeni sanoi.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020