Regin: Ei ole tekosyitä - kaikkien katsottava peiliin

Torstain tappio Ak Bars Kazanille ei tyydyttänyt jokerileirissä. Taisteluilme aiotaan kaivaa esiin lauantaina Dinamo Riikaa vastaan huipputärkeässä ottelussa.

Kahden tappion jälkeen katseet on suunnattu vahvasti uuteen haasteeseen. Ak Bars pelasi torstaina hyvin, mutta sai voittonsa lopulta liian helpolla. Joukkueen keskuudessa olo oli päättäväinen perjantain harjoituksissa.

-Olimme todella pettyneitä tulokseen, mutta myös tapaan, jolla pelasimme. Niin ei vain voi käydä, etenkään kotona näin varhaisessa vaiheessa kautta, kapteeni Peter Regin sanoi.

-Ei ole mitään tekosyitä. Jokaisen on katsottava peiliin ja tuotava enemmän jäälle. Vain siten voimme olla yhdessä parempia. Voimme elää tappioiden kanssa, jos olemme jättäneet kaiken jäälle, mutta niin ei käynyt eilen.

Torstaina kolmannen erän lopussa Eteläpääty antoi äänekkään tuen omilleen. Viesti oli tärkeä pelaajille, vaikka pettymys omaan suoritukseen olikin kova. Lauantaina fanien tuki halutaan palkita voitolla.

-Se merkitsi paljon. He olivat täällä pelin lopussa ja sen jälkeenkin. Emme ansainneet sitä, mutta he ovat mahtavia ja tukevat meitä kaikessa. Siksi tämä on paras paikka pelata, Regin kehui.

Jokereiden ja Dinamo Riian välinen ottelu alkaa lauantaina klo 16.00. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020