Pyörätesti vei äärirajoille - "12 minuutin kohdalla alkaa tuntua"

Hapenottokykyä testaava VO2max-pyörätesti kuuluu joukkueen ohjelmaan aina harjoituskaudella. John Norman ja Janis Kalnins suoriutuivat urakasta muiden mukana kunnialla ja kertoivat tuntemuksista testin jälkeen.

Vierumäen-leirin toinen päivä alkoi armottomalla VO2max-testillä. Pelaajat hyppäsivät pyörien selkään ja ryhtyivät tuttuun urakkaan. Alussa huumori vielä kukki, mutta nopeasti vastuksen noustessa kaikki energia suunnattiin polkemiseen. Yllä olevalta videolta voit aistia testin tunnelmaa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin